CHP'liler MHP ile Aynı Düşünüyormuş: Sözcü Yazarı Rahmi Turan Devlet Bahçeli'yi Haklı Buldu

TAKİP ET

CHP'li Sözcü yazarı Rahmi Turan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan ayrılmasına ilişkin olarak, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin daha önce Akşener hakkında söylediği "Meral Akşener'e güvenilmez... Bir defa vefasızlık yapan ikinciyi de yapar!" sözlerine hak verdiğini belirtti.

CHP'liler İYİ Parti'yi karalamak için propaganda çalışmalarına devam ediyor.

CHP'li Sözcü yazarı Rahmi Turan, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in Altılı Masa'dan ayrılmasına ilişkin olarak, MHP lideri Devlet Bahçeli'nin daha önce Akşener hakkında söylediği "Meral Akşener'e güvenilmez... Bir defa vefasızlık yapan ikinciyi de yapar!" sözlerine hak verdiğini belirtti. Turan, Bahçeli'nin bu sözlerinin doğru olduğunu ve Akşener'in parti içinde güvensizlik yarattığını savundu.

Turan yazısında, geçmiş yılları hatırlayarak Akşener'in parti içindeki performansına değindi. Turan, "Meğerse neler olmuş, neler..." ifadesini kullanarak Akşener'in parti içindeki aday belirleme sürecinde yaşanan sorunları ve sonuçlarını hatırlattı. Turan, Akşener'in parti içinde güvensizlik yarattığını düşündüğünü ve Bahçeli'nin daha önceki sözlerinin doğru çıktığını vurguladı.

Turan şunları yazdı:

"MHP lideri Devlet Bahçeli, sürekli eleştirdiğim siyasetçiler arasındadır. Günün birinde ona hak vereceğim hiç aklıma gelmezdi ama ilk defa Bahçeli'ye hak verdim. Neden?Devlet Bey, eski konuşmalarının birinde: 'Meral Akşener'e güvenilmez… Bir defa vefasızlık yapan ikinciyi de yapar!'  demişti… O zaman inanmamıştık ama haklı çıktı."

rahmi turan Devlet Bahçeli meral akşener İYİ Parti