CHP Sözcüsü Öztrak: 128 Milyar Doları Kime Sattınız Açıklayın

TAKİP ET

CHP Sözcüsü Faik Öztrak, Erdoğan'ın açıklamaları üzerine Erdoğan'a "128 milyar doları kime sattınız bir an önce açıklayın" diye seslendi.

Partili Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın, AKP grup toplantısında yaptığı "128 milyar dolar, ne buhar olmuştur ne de haksız ve hukuksuz yere herhangi birinin cebine girmiştir. Bu para ve çok daha fazlası ekonominin aktörleri ve vatandaşımız arasında dolaşıma girmiştir" şeklindeki konuşmasına CHP Sözcüsü Faik Öztrak'tan cevap geldi.

Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Öztrak, Erdoğan'ı hedef alarak 128 milyar doların akıbetini tekrar sordu.

Öztrak, paylaşımında "R.T. Erdoğan, lafı eğip bükmeyin, iftira etmeyin, kem söz söylemeyin. Bakanınız Elvan'ı dinleyin, Merkez Bankası'nın 128 milyar dolarını; kimlere, kaça, ne zaman, ne kadar sattınız bir an önce milletimize açıklayın" ifadelerini kullandı.

faik öztrak chp sözcüsü 128 milyar dolar nerede açıklama cevap erdoğan grup toplantısı sordu yineledi tekrar lafı eğip bükmeyin kime sattınız açıklayın