CHP ve Kürtçü DEM'in 'Kent Uzlaşısı': Bebek Katili Öcalan İçin Pasta Kesen Kürtçü 1. Sıradan Meclis Üyesi Adayı

TAKİP ET

Bebek katili Abdullah Öcalan'ın doğum gününü kutlayan Elif Gül, CHP listesinden meclis üyeliğine 1. sırada aday oldu.

İstanbul'da Kürtçü DEM Parti Sancaktepe İlçe Eş Sözcüsü Elif Gül'ün, DEM Parti'nin belediye başkan adayı çıkarmadığı Sancaktepe'de CHP listesinden meclis üyeliği için seçime gireceği açıklandı. Bebek katili Abdullah Öcalan'ın doğum gününü kutlayan Elif Gül, CHP listesinden meclis üyeliğine 1. sırada aday oldu.

Öcalan'ın Doğum Gününü Kutladı

Mezopotamya Ajansı'nın haberine göre; Elif Gül, 4 Nisan 2023 tarihinde Kürtçü DEM Parti Sancaktepe İlçe Örgütü'nün, ilçede bulunan Akpınar Mahallesi'nde seçim irtibat bürosunun açılışına katılmıştı. Elif Gül, seçime çok kısa bir tarih kaldığını belirterek, herkesi seçimler için çalışmalara davet etmişti.

Kürtçü DEM Parti İstanbul İl Eşbaşkanı İlknur Birol ise, DEM'in ezilenlere, kadınlara, gençlere yeni bir yaşam için söz vererek bir yola çıktığını iddia etmişti.

Konuşmaların ardından irtibat bürosu alkış ve zılgıtlarla açılmıştı. Kesilen kurdelenin ardından alkışlarla "Biji serok Apo" sloganları atılmıştı. Bebek katili Abdullah Öcalan'ın doğum günü nedeniyle pasta kesilmişti.

Kürtçü DEM Parti Sancaktepe İlçe Eş Sözcüsü Elif Gül, CHP'nin Sancaktepe Belediye meclis üyeliği aday listesine 1. sıradan girdi.

elif gül dem parti chpli sancaktepe meclis üyesi adayı