CHP'den İstanbul'da İl ve İlçe Binalarını Kapatma Kararı

TAKİP ET

Ana muhalefet partisi, İstanbul'da İl Sağlık Komisyonu'nun tam kapanma çağrısını dikkate alarak il ve ilçe binalarını geçici olarak kapatma kararı aldı.

Çin Virüsü ile mücadelede zor günlerden geçen Türkiye'de şartlar, her kesimi daha sıkı tedbirler almaya mecbur bırakıyor. Hükumetin akıllarda soru işaretleri yaratan ve eleştiri konusu olan kararlarından bağımsız hareket etmek durumunda kalan vatandaşların yanı sıra süreç, diğer siyasi partileri de harekete geçirdi.

Bu kapsamda Cumhuriyet Halk Partisi'nin İstanbul İl Başkanlığı dikkat çeken bir karara imza attı. Parti, İstanbul'da il ve ilçe binalarını geçici olarak kapalı tutacak.

Söz konusu kararın gerekçesinin partinin İstanbul İl Yöneticisi Oğuz Kemal Yakar, sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklama ile duyurdu. İl Sağlık Komisyonu'nun tam kapanma çağrısını dikkate aldıklarını belirten Yakar, açıklamasında "İl Sağlık Komisyonumuz tarafından hazırlanan rapora göre yaptığımız tam kapanma çağrısı ile birlikte İstanbul’da tedbirlere uygun olarak açık tutulan İl Başkanlığımız ve ilçe binalarımız kapatılmıştır. Sağlıklı günlerde bir araya gelmek ümidiyle" ifadelerine yer verdi.

koronavirüs çin virüsü covid-19 tam kapanma chp istanbul il başkanlığı il ve ilçe binaları oğuz kemal yakar il sağlık komisyonu