CHP'li Belediye Başkanı Saldırıya Uğradı

TAKİP ET

Aydın'ın Didim İlçesi'nin CHP'li Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ile avukatı oturdukları restoranda sopalı saldırıya uğradı.

Didim Belediye Başkanı Ahmet Deniz Atabay ve avukatı dün akşam oturdukları Key-f Restaurant & Cafe'de saldırıya uğradı. Atabay ve avukatı kahve içtiği sırada retorana giren 4 kişi, ellerindeki beyzbol sopalarıyla ikiliye saldırdı.

Saldırıda Atabay ve avukatı kanlar içerisinde kalırken, saldırganlar garsonların müdahalesi sonrası olay yerinden kaçarak uzaklaştı.

Garsonların ihbarı üzerine olay yerine gelen polis ekipleri restoranda incelemeler yaptığı sırada Atabay ile avukatı sağlık kontrolü ve darp raporu için hastaneye götürüldü.

İş yerinin güvenlik kameralarını inceleyen emniyet güçleri şüphelilerden birini yakalayarak göz altına alırken, diğer şüphelilerin yakalanması için çalışmalar başlatıldı. 

Didim Belediye Başkanı Atabay, Hadi ve Süleyman Özışık'ın sahibi oldukları haber sitelerinde hedef gösterilmişti. Ayrıca Özışık kardeşlerin, Atabay’ın izin vermediği kanunsuz otelin sahipleriyle görüşürken görüntüleri ortaya çıkmıştı.

ahmet deniz atabay chp aydın didim saldırı avukatı sopalı