CHP'li Belediyeden Üreticiye Destek: Çiftçinin Elinde Kalan Elmalar Satın Alınarak Vatandaşa Dağıtıldı

TAKİP ET

Antalya Büyükşehir Belediyesi, çiftçilerin elinde kalan elmaları satın alıp vatandaşa dağıtarak hem çiftçiye hem vatandaşa destek oldu.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, Elmalı'daki çiftçilerin elmalarını satamadığı bilgisini alınca elmaların ederinden alınması talimatını verdi.

Elmalı'nın Eskihisar Mahallesi'ndeki soğuk hava depolarından alınan elmalar vatandaşlara dağıtılmak üzere kamyonlara yüklendi. Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Başkanlığı, Kepez ilçesinden başlayarak elmaları dağıttı. 

Ramazan Ayı boyunca elma dağıtımının devam edeceğini duyuran Böcek üreticinin de vatandaşın da yanında yer alırken halinden memnun vatandaşlar sevinçlerini gizleyemedi. 

Barış Mahalle Muhtarı İsmet Keskin, “Çiftçisinin, halkının, işçisinin yanında olan bir belediye başkanı ile çalışmak bizi mutlu ediyor. Büyükşehir Belediyemizin hizmetlerinden memnunuz. Büyükşehir Belediye Başkanımız Muhittin Böcek, sadece yolu asfaltı değil, vatandaşın bu zor dönemde ayakta kalması için mutfağını da düşünüyor. Çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

antalya büyükşehir belediye başkanı muhittin böcek elmalı elma çiftçi vatandaş chp