CHP'li Didim Belediye Başkanı'na Beyzbol Sopasıyla Saldıran 7 Kişiden 3'ü Tutuklandı

TAKİP ET

Didim Belediye Başkanı Deniz Atabay'a yapılan beyzbol sopalı saldırının şüphelisi 3 kişi tutuklandı.

CHP'li Didim Belediye Başkanı A. Deniz Atabay'a yapılan saldırı hakkında Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin düzenlediği operasyonlarda yakalanan 7 şüpheliden 4'ü serbest bırakılırken 3'ü tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Tutuklanan kişilerin evvelsi gün 16. kez mühürlenen İkiz Kuleler adlı işletmenin sahibi Ahmet Orak'ın oğlu İhsan Orak (20) ve kardeşi Mahmut Orak (56) ile Yusuf Caner Özbek (20) olduğu öğrenildi.

Başkan Atabay olayla ilgili olarak yaptığı açıklamada, "Didimliler 2014 seçimlerinde söz vermiştim. Seçilirsem, hiç kimsenin hakkını yemeden, hiç kimsenin hakkına el uzatmadan kanunlar çerçevesinde belediyeye gelen her vatandaşı eşit kabul eden, hangi partiden olduğuna bakmadan onlara hizmet etmeye çalışan bir belediye başkanı olacağım diye söz vermiştim. Hatalarımız, eksiklerimiz olmuştur. Hiç önemli değil döneriz düzeltiriz, özür dileriz. Ama hiç bir kulun hakkını yemedik yedirmedik. Didim halkının hakkı  hiçkimseye yedirmeyeceğiz dedik ve yedirmedik, yedirmemeye de kararlıyız. Didim’deki rant çetesinin saldırıya karışıp tutuklanmasını kamuoyunun vicdanına bırakıyorum. Hiçbir suç cezasız kalmamalı" ifadelerini kullandı.

CHP'li Didim Belediye Başkanı'na Saldıran 7 Kişiden 3'ü Tutuklandı