CHP'li Emir: Torpilli Kişilere Aşılama Başladı

TAKİP ET

CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, aşı için VIP torpilli listelerin oluşturulduğunu ifade etti.

Salgının başından beri test kitleri, maske ve aşı gibi unsurlara yönelik iktidarıın politikalarını eleştiren CHP Ankara Milletvekili Murat Emir, bu kez çok önemli bir iddiayı gündeme getirdi. 

9 Aralık'ta Covid-19 aşısının Türkiye'ye geldiğini ve AKP'li siyasiler ile yakınlarına yapılmaya başlandığını ileri süren Emir, aşı yaptırmak için torpilin devreye girebileceği uyarısında bulundu.

Sözcü'den Zeynep Kaplan'a değerlendirmelerde bulunan Emir, "Daha önce bu ilacın bir şekilde getirildiğini ve bazı torpilli VIP kişilere yapılmaya başlandığını öğrendik. Birçok kişi bize başvurdu bilgimiz dahilinde… Biz bunu söylediğimizde bakanlık bunun olmadığını söylerken yani kendileri ‘onaylamadık' dediler. Oysa onaylamadıkları doğru ama Sayın Bakan reddetmedi hatta eczaneden almak serbest belki eczaneden alınmıştır gibi bir şey söyledi” dedi.

Murat Emir CHP Ankara Milletvekili Murat Emir Ankara Milletvekili Ankara Milletvekili Murat Emir chpli emir chp chp milletvekili aşı aşıda torpil aşı torpili aşı vip