CHP'li İlçe Başkanı, Erdoğan'a Hakaret Ettiği İddiasıyla Trafikte Gözaltına Alındı

TAKİP ET

CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer, Cumhurbaşkanı'na hakaret iddiasıyla gözaltına alındı. Tuncer'in özel aracıyla seyir halindeyken durdurulduğu ve gözaltına alındığı öğrenildi. Tuncer'in CHP Genel Merkezi'nin bir videosunu paylaştığı için gözaltına alındığı iddia edildi.

Mersin'in tanınmış iş insanlarından biri olan CHP Mezitli İlçe Başkanı Ahmet Serkan Tuncer'in trafikte özel aracıyla seyir halindeyken gözaltına alınması kentte geniş yankı uyandırdı. AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'a hakaret iddiasıyla Adnan Menderes Bulvarı'nda gözaltına alınan Tuncer polis otosuyla sağlık kontrolü için hastaneye götürülürken aracı caddede kaldı.

Sağlık kontrolünün ardından Mersin Adliyesi'ne getirilen Tuncer burada savcılığa ifade verdi.

Tuncer' in gözaltına alındığını duyan çok sayıda partili adliyeye gelirken aralarında CHP İl Disiplin Kurulu Başkanı Av. Semra Kabasakal ile eski Mersin Barosu Başkanı Bilgin Yeşilboğaz 'ın da olduğu avukatlar ifade sırasında Tuncer'in yanında hazır bulundu.

Tuncer' in gözaltına alınmasına gerekçe gösterilen sosyal medya paylaşımının, CHP Genel Merkezi'nin hazırladığı bir video olduğu iddia edildi. Videoda, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın, İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in İkizdere'de saldırıya uğramasını gülerek anlattığı, 'gelin kız' ifadesini kullandığı konuşması yer alıyor.

chp trafik gözaltı mersin erdoğan hakaret ahmet serkan tuncer