CHP'li İsim Gözaltına Alındı

TAKİP ET

CHP Gençlik Kolları Denizli İl Başkanı Tugay Odabaşıoğlu 'Cumhurbaşkanına hakaret' suçlamasıyla gözaltına alındı.

CHP Gençlik Kolları Denizli İl Başkanı Tugay Odabaşıoğlu, partisinin danışma kurulu toplantısında AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan aleyhine sözler söylediği suçlamasıyla gözaltına alındı. 

İfadesi alınmak üzere Denizli Emniyet Müdürlüğüne götürülen Odabaşıoğlu, partili gençlerin içerden bölünmek istediklerini belirterek özellikle sosyal medyada saldırı altında olduklarını ifade etmişti.

Odabaşıoğlu konuşmasının ardından sosyal medya hesabından da, “Cumhuriyet Halk Partisi gençlik kolları için siyaset; makam ve mevkilerden bağımsız, ömür boyu sürecek bir kavgadır. Bu nedenle Gençlik Kolları kimin belediye başkanı, kimin milletvekili olduğuyla değil; ideolojisine ve kavgasına bağlılığıyla ilgilidir. Parti içi bir toplantıda yapılan konuşmayı gizlice videoya çekip, sonrasında kesip montajlayarak istediği dizaynda yandaş basına servis eden, yetmezmiş gibi yalan yanlış ifadelerle röportaj verip partimize kamuoyu nezdinde zarar veren, örgüt terbiyesi almamış kişiler tabi ki Gençlik Kolları’nın kavgasını anlayamazlar. Bizim kavgamız sevdamız, sevdamızsa CHP’dir. Bir kez de ben söylüyorum: Gençlik Kolları’nı bölmeye çalışanlara meydan bırakmayız!” ifadelerine yer verdiği bir paylaşım yapmıştı.

akp cumhurbaşkanı hakaret recep tayyip erdoğan tugay odabaşıoğlu gözaltı chp