CHP'li İsme Kaçak Geçiş Bahaneli İcra

TAKİP ET

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer hakkında aracına HGS olmasına rağmen kaçak geçiş yaptığı gerekçesiyle icra takibi başlatıldı.

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer'e hakkında Ankara Niğde Karayolu'nu ‘kaçak' kullandığı gerekçesiyle haciz işlemi başlatıldığını gösteren tebligat gönderildi. Hayatı boyunca ilk kez tebligat aldığını ve aracında HGS olmasına rağmen kaçak geçiş yapmış gibi gösterilip 597.50 TL borçlandırıldığını belirten Gürer, “Ankara-Niğde Çiftlik ilçe çıkışından geçtim. Aracımda HGS olduğu halde okumamış. Tebliği hiç elime ulaşmadı. Telefona bilgi gelmedi. Danışmanlarıma Karayolları'nı arattırıp ödeme kontrolü yaptırdım. ‘Herhangi bir kaçak geçiş görünmüyor' denildi. Borcumu icra tebliği gelince öğrendim'' şeklinde konuştu.

Tek Gidiş Uçak Bileti Parasını Geçmiş

Yalnızca tek yönün 597 TL 50 kuruş olmasına sinirlenen Gürer, bu fiyatın uçak bileti parasından yüksek olduğuna  ve şirketin uygulamasına dikkat çekerek, ''Görünen o ki şirket geçmeyen araç parasını devletten alırken icrada da oldukça hızlı olacak. Yol geçiş ücreti 597 TL 50 kuruşa çıkmış. Ankara- Niğde Otoyolu'ndan tek gidiş uçak bileti parasını geçmiş. Adı akıllı yol. Tahsilatta ve fiyatta da aklını hızlı kullanıyor” dedi.

Gürer yolun varış süresini kısalttığı iddialarının da gerçeği yansıtmadığını belirterek, “Niğde- Ankara yolu 2 saat oldu yalanı sürekli kullanılıyor. Eski yol ile mesafe aynı, iki saat ulaşım olası değil” sözleriyle tepkisini gösterdi.

chp niğde milletvekili ankara yolu ömer fethi gürer hgs kaçak yol icra