CHP'li Özel'den Onyebueke Paylaşımı: Süleyman Soylu ile Fotoğrafını Bekliyoruz

TAKİP ET

Akhisarspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Martins Chisom Onyebueke'nin futbolcu olmadığı ortaya çıkmıştı. CHP'li Özgür Özel de milyar liralık vurgunla yurt dışına kaçan yerli kripto para şirketi Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çektirdiği fotoğrafa gönderme yaptı.

Henüz 2 yıl önce Türkiye Kupası şampiyonu unvanıyla Türkiye’yi UEFA Avrupa Ligi'nde gruplarda temsil eden, Süper Lig kulübüyken iki yılda 2. Lig'e düşmenin eşiğine kadar gelen Akhisarspor'da devre arası transferleriyle ilgili yaşanan skandal, siyasetin de gündemine girdi.

TFF 1. Lig takımlarından Akhisarspor'un devre arasında kadrosuna kattığı Martins Chisom Onyebueke'nin futbolcu olmadığı ortaya çıkmıştı.

CHP Grup Başkanvekili Özgür Özel de ithal dolandırıcı Onyebueke hakkında bir paylaşım yaptı. Özel, milyar liralık vurgunla yurt dışına kaçan yerli kripto para şirketi Thodex'in kurucusu Faruk Fatih Özer'in İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile çektirdiği fotoğrafa gönderme yaparak “Her ortalama dolandırıcı gibi birazdan Süleyman Soylu ile çektirdiği fotoğrafının sosyal medyaya düşmesini bekliyoruz!” dedi.

 

 

Süleyman Soylu Özgür Özel CHP CHP Grup Başkanvekili Onyebueke Akhisarspor fotoğraf dolandırıcı İçişleri Bakanı Thodex kripto para sanal para bitcoin yerli kripto para şirketi Faruk Fatih Özer vurgun milyar dol