CHP'li Özkoç'tan Bakan Soylu'ya Tepki: Bir İçişleri Bakanı TRT'ye Çıkıp da Bir Kişinin Eşinin Mahremiyetini Ağzına Alır mı

TAKİP ET

CHP'li Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun "Karısının iç çamaşırına sığınan acizler, edepsiz" sözlerine tepki gösterdi.

CHP Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun Sedat Peker hakkında konuşurken sarf ettiği sözlere tepki gösterdi.

Bir süredir videolar yayımlayarak başta Süleyman Soylu olmak üzere pek çok AKP'li ve AKP'ye yakın ismi hedef alan Sedat Peker ile ilgili TRT Haber'e konuk olduğu programda konuşan Soylu, "Yok kızıma şöyle yaptılar, böyle yaptılar. Türk polisi ne yapacağını iyi bilir. Karısının iç çamaşırına sığınan acizler, edepsiz" ifadelerini kullandı.

"Böyle Bir Ahlak Olur mu"

Soylu'nun açıklamalarını eleştiren CHP'li Özkoç, "Türkiye Cumhuriyeti'nin bir İçişleri Bakanı, Türkiye'nin devlet televizyonuna çıkıp da -kim olursa olsun- bir kişinin eşinin mahremiyetini televizyonlarda ağzına alır mı? Böyle bir ahlak, böyle bir kişilik söz konusu olabilir mi? Türkiye Cumhuriyeti devletine böyle bir İçişleri Bakanı sizce yakışıyor mu? Kim olursa olsun, bir kişinin eşinin mahremiyetini bu şekilde ağzına alamazsın. Bu şekilde bir mafya ağzıyla nasıl konuşuyorsun" dedi.

engin özkoç süleyman soylu içişleri bakanı eleştiri sedat peker mafya ağzı böyle ahlak olur mu eşinin mahremiyeti ağzına alamazsın trt'ye çıkıp