CHP'li Vekil Erdoğan'ın Miting Alanını Paylaştı: Kamera Oyunlarına Aldanmayın

TAKİP ET

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, AKP'li Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın miting yaptığı alanı paylaşarak alanda çok az sayıda kişinin olduğuna dikkat çekti.

CHP Genel Başkan Yardımcısı ve CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç, AKP'li Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Kahramanmaraş Mitinginden bir görüntü paylaştı. Miting alanında çok az sayıda vatandaş olduğu görülen fotoğrafı paylaşan Öztunç, “Tayyip Erdoğan'ın Kahramanmaraş mitinginin gerçek fotoğrafları bunlar. Televizyonların kamera oyunlarıyla kalabalık gösteremeye çalıştığına aldanmayın. Gerçek bu” dedi.

Öztunç'un paylaşımının gerçek olmadığını ileri süren AKP Kahramanmaraş İl Başkanı Fırat Görgel, fotoğrafların miting başlamadan çekildiğini ileri sürerek “İşiniz gücünüz algı, yalan, iftira. Aziz milletimiz artık sizin yalan ve iftiralarınızdan bıktı.  20 yıldır girdiğiniz tüm seçimlerde hezimete uğramanız milletimizin yalan siyaseti değil de eser ve hizmet siyasetini tercih ettiğinin en büyük kanıtıdır” ifadelerini kullandı.

Görgel'in yorumunu gören Öztunç, alanda çekilmiş bir video paylaşarak, “Fotoğraflar ikna etmediyse al sana video. Şu 106 açılış meselesine de sonra gireceğiz. Gerçekte neler açılmış? Tek, tek görüntüleriyle…” şeklinde yanıt verdi.

 

erdoğan kahramanmaraş miting ali öztunç fırat görgel