CHP'liler İçin 'Bunları Asmak Şart' Diyen AKP'li Belediye Başkan Yardımcısı Görevden Alındı

TAKİP ET

CHP'liler için "Bunları asmak şart" diyen AKP'li Şanlıurfa Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan görevden alındı.

Tele1'den Esma Yapıcı'nın haberine göre CHP'liler için "Bunları asmak şart", CHP için "lanet parti" diyen AKP'li Şanlıurfa Akçakale Belediye Başkan Yardımcısı Navi Çokan görevden alındı.

Ne Olmuştu?

CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık ve Şanlıurfa İl Başkanlığı, Navi Çokan hakkında dün suç duyurusunda bulunmuştu.

Konuya ilişkin açıklama yapan CHP Şanlıurfa Milletvekili Aziz Aydınlık, "O gün, o gücü nereden bulduysa, o hadsizliği nereden gördüyse onu bilmiyorum, böyle bir açıklama yapmış. Gönül isterdi ki belediye başkanımız, bu beş günlük süreç içerisinde bu şahsı görevden alsın, ama almadı. Ne bir özür dileme var, ne bir görevden alma var" demiş, CHP teşkilatı olarak suç duyurusunda bulunduklarını belirten Aydınlık, "Adalet herkes için vardır. Bu hadsiz insana da fazla bir şey dememiz gerekmiyor. Çünkü haddini bilmeyen, kendini bilmeyen bir insan. CHP, Türkiye'de 11,5 milyon oy alan bir partidir ve bu partiye 'lanet parti' diyerek CHP’lileri asmak isteyen bir insan adalet önünde kendisini savunacaktır" ifadelerini kullanmıştı.

CHP'liler İçin 'Bunları Asmak Şart' Diyen AKP'li Belediye Başkan Yardımcısı Görevden Alındı