CHP'nin Bolu Kampı Başladı

TAKİP ET

CHP TBMM Grubu 27'nci Dönem 4'üncü Çalışma ve Değerlendirme Toplantısı, Bolu'da başladı.

Bolu'da otelde düzenlenen ve ekonomi ile dış politika sunumlarının yanı sıra milletvekillerinin de yeni döneme ilişkin görüş ve önerilerinin alınacağı, 2 gün sürecek toplantı, saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunması ile başladı.

Oğuzhan Asiltürk'ün vefatının ardından düzenlenen cenaze törenine katılan CHP Genel Başkanı KEmal Kılıçdaroğlu'nun yerine Grup Başkan Vekili Engin Altay, toplantının açılışında yaptığı konuşmasını yaptı.

Kılıçdaroğlu'nın toplantıya katılması öncesi çalışmalarına sunumlar ve diğer gündem maddeleri ile devam edeceklerini dile getiren Altay, Asiltürk'ün ailesine ve sevenlerine başsağlığı diledi.

"Güçlendirilmiş Parlamenter Sistem, Ekonomik Buhran ve Rotasız Dış Politika Temel Çalışma Alanlarımız"

Toplantının ilk oturumunun ardından CHP Grup Başkan Vekili Altay, saat 12.00'de basın toplantısı yaparak, çalışmalarını değerlendirdi.

Altay, toplantının çok verimli geçmesini beklediklerini belirterek, "Kampta güçlendirilmiş parlamenter sistem, ekonomik buhran ve rotasız dış politika temel çalışma alanlarımızdır. Bu konuda ilgili arkadaşlarımız, milletvekillerimize sunumlar yapıyor, yapmaktalar. Ayrıca tabi 27'nci dönemin bizce son yasama yılına yani 5'inci yasama yılına girerken Türkiye Büyük Millet Meclisi‘ndeki yasama faaliyetlerindeki planlamalarımızı, stratejilerimizi de kampta değerlendirme imkanı bulacağız. Bununla beraber sayın milletvekillerimiz malum özellikle son 1 yıldır CHP’nin bütün milletvekilleri Anadolu'yu karış karış gezdiler, geziyorlar, gezecekler. Anadolu’daki izlenimleri vatandaşlarımızla hemhal olduklarında gördükleri tespitleri, yaptıkları tespitleri, vatandaşlarımızın taleplerini bugün ve yarın milletvekillerimiz söz alarak hem sayın genel başkanımıza hem merkez yönetim kurulumuza nakledecek. Böylece sahayı zaten çok tanıyan ve sürekli sahada olan bir parti olarak, milletimizin sorunlarının çözümü noktasında TBMM Genel Kurulu'nda çaba ve gayretlerimizi daha yoğun bir şekilde sürdüreceğiz" dedi.

CHP Bolu Kampı