Çiçekçiden 'Askıda Çiçek' Kampanyası

TAKİP ET

Öğrenciyken sevgilisine çiçek alamayan bir çiçekçi 14 Şubat için "Askıda Çiçek" kampanyası başlattı.

Öğrencilik yıllarında sevgilisine çiçek almaya gücü yetmeyen çiçekçi Tansel Bahat, Elazığ'daki çiçekçi dükkanında 14 Şubat Sevgililer Günü'ne özel "Askıda Çiçek" kampanyası başlattı.

"Kız arkadaşına veya sevdiğine çiçek almak isteyen, parası da olmayan bu sepetten alıp sevdiğine çiçek alıp verebilir. Üniversitenin karşısındayız ve insan sirkülasyonu ve öğrencilerinin yoğun olduğu bir bölge. Bazı öğrencilerimizin durumları iyi olmayabilir. Kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın, kimseyi küçümsemek istemiyoruz" diyen Bahat, "Özellikle öğrenciler de sevdiklerine buradan bir şey alıp hediye etsinler diye bu kampanyayı başlattık. Bu kampanyayı yapmamızın sebebi, üniversitede okurken kız arkadaşıma bir hediye alamamıştım ve çok üzülmüştüm. O yüzden başlattığımız bu kampanya hayırlı olur" diye konuştu.

Tansel Bahat'ın komşuları kampanyayı beğendiklerini belirtirken dükkanın önünden geçenn bir genç ise "Geçerken yazı gözüme ilişti. Askıda ekmek, sonra askıda kıyafet gördüm ama çiçeği ilk defa gördüm. Güzel bir jest. Sevgilisine hediye almak isteyip de alamayanlar için güzel bir kampanya. Ben de bir gül aldım" dedi.

askıda çiçek kampanyası elazığ tansel bahat sevgililer günü