Çiğ Köfteciyi Döven Kişi: İstediğimi Döverim İstediğime Söverim

TAKİP ET

Gurur Şenel, sipariş ettiği çiğ köftenin acılı olduğu gerekçesiyle iş yeri çalışanı Y.K.'yı yumruklayıp darp ettiği anların sosyal medyaya düşmesinin ardından açıklama yaptı.

Geçtiğimiz gün çiğ köfte yemek için geldiği dükkanda yediği çiğ köftenin acı olduğunu iddia ederek çalışan personele saldıran Gurur Şenel isimli şahıs, emniyetteki ifadesinin ardından serbest bırakılmıştı.

Yaşanan anları kayda alan güvenlik kamerası görüntülerinin sosyal medyada paylaşılmasının üzerine işten çıkarılan Gurur Şenel tepkiler üzerine sosyal medyadan, "İstediğimi döverim, istediğime söverim size ne. Sizin yüzünüzden işimden oldum" şeklinde paylaşımlar yaptı.

3 ay önce çalışmaya başladığı iş yerinden kovulan Şenel, instagram hesabından yaptığı paylaşımla pişman olmadığını da belirtti.

Gurur Şenel ayrıca, "Abartılacak bir şey yok. Hak edene hakkını verdim sadece, o hikayeyi bir de kurttan dinleyin. Basurum var dedim yine de acı koymuş, bu çocuk haksız diyorum inanmıyorsunuz ya. Video kesilmiş bana ne küfürler etti. Gururuma sığmadı. Evde çocuklarım ağlıyor, baba seni öldürecekler mi diye, Allah belanızı versin. Siz kimsiniz benim hesabımı kapatıyorsunuz, istediğimi döverim, siz beni işimden ettiniz. Nush ile uslanmayanın hakkı tekrir, tekrir ile uslanmayanın hakkı kötektir. Nolur iş bulmama yardım edin 3 çocuğum var açlıktan ölürüz biz nolur" paylaşımlarında bulundu.

 

gurur şenel çiğ köfte acı döven çalışan