Çıkmaz Sokakta Çocukları İstismar Eden Pedofili Sapık Tutuklandı

TAKİP ET

Denizli'de çıkmaz sokağın sonundaki oyun alanında vakit geçiren çocukları istismar eden şahıs, çevredeki güvenlik kamerası kayıtlarının incelenmesi sonrası yakalandı.

Denizli'de Pamukkale ilçesi Dokuzkavaklar Mahallesi’nde 09 Nisan 2022 tarihinde meydana gelen olayda; çıkmaz sokakta bulunan metruk bir binanın oluşturduğu tenha noktayı fırsat bilen zanlı, sokağın sonundaki boş alanda oyun oynayan çocukları izlemeye başladı.

Oturarak çocukları izlediği noktadan daha sonra ayağa kalkan şahıs, yaklaşık 15 dakika boyunca müstehcen hakaretler sergileyerek çocuklara istismarda bulundu.

Daha sonra müstehcen hareketlerini sürdürerek çocukların oyun oynadığı bahçe duvarına kadar ilerleyen pedofili sapık, yandaki bir apartmanda oturan bir kişinin durumu fark edip bağırmasıyla kaçarak bölgeden uzaklaştı.


10 Gün Sonra Yakalandı: Sabıkalı Çıktı


Çocukların durumu ailelerine söylemesi üzerine güvenlik kameralarını inceleyen mahalle sakinleri, sapığın yaptığı hareketleri 112 Acil Çağrı Merkezi’ne ihbar etti. Olay yerine gelen güvenlik güçleri 10 gün boyunca izlediği 28 kamera görüntüsü sonrası pedofili sapığın M.A. (40) olduğunu belirledi. Düzenlenen operasyon sonucu M.A. saklandığı yerde yakalandı.

Pedofili daha önceden ‘Cinsel taciz ve istismar’ suçlarından sabıka kaydı olduğu ortaya çıktı. Sabıkalı pedofili sapık, tamamlanan işlemlerinin ardından çıkarıldığı adli makamlarca tutuklanarak cezaevine gönderildi.

pedofili çocuk istismarı çocuk istismarcısı denizli