Çilek Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Çilek sabunu C vitamini, folik asit bakımından zengin olup özellikle kuru ciltler için önerilir.

Çilek sabunu C vitamini, folik asit bakımından zengin olup özellikle kuru ciltler için önerilir. Yüze sürüldüğünde cildi nemlendirecek oldukça estetik, ışıltılı, hoş bir görünüm kazandırır. Gerçek meyve özlerinden üretilen çilek sabunu organik, freşh yapısı, hoş kokusu ve yoğun nemlendirici etkisi ile kozmetikte yoğun şekilde tercih edilir.

Çilek Sabununun Faydaları Nelerdir?

Çilek sabununun faydaları içeriğindeki çilek özü, hoş kokusu, saç ve cilt üzerindeki yoğun nemlendirici, bakım etkisiyle dikkat çeker. Çilek sabununun faydalarından bazıları şunlardır: 

Özellikle kuru ciltler için ideal olup yüksek antioksidan özelliği sayesinde gözenekleri açarak cildi temizler. 

Saç ve cilt bakımı üzerinde etkili olan orijinal sabun, cilde parlaklık vererek ciltteki pullanmaları ortadan kaldırır. 

Saç diplerini güçlendirerek kökten uca besler. 

Düzenli, doğru şekilde kullanıldığı takdirde saçların oldukça ışıltılı, gür, estetik ve güçlü göründüğünü, cildin daha yumuşak, bakımlı ve hoş gürünüm kazandığını hissedersiniz.

Çilek Sabunu Ne İşe Yarar?

Çilek sabununu kullananlar saç ve cilt üzerinde mucizevi etkisini anında hissettiren ürünün birbirinden faydalı, iyileştirici özelliğini fark eder. Banyoda hafif sıcak su ile saç ve cilt yüzeyine özenli şekilde masaj yaparak en az 2-3 dakika bekledikten sonra duru suyla durulamanız tavsiye edilir. Doğru, özenli yıkama tekniği sonucunda saçlarınızın gözle görülür derecede güçlendiğini, beslendiğini, daha ışıltılı ve estetik görünüm kazandığını görürsünüz.

Çilek Sabunu Nasıl Kullanılır?

Çilek sabununun kullanımı kolay ve pratik olup su ile iyice köpürttükten, 2-3 dakika bekledikten sonra bol duru su ile yıkamanız tavsiye edilir. Özenli, doğru, düzenli şekilde kullandığınız takdirde saç ve cilt hücrelerini yenileyerek cildi derinlemesine beslediği görülmüştür. Kullanımından itibaren gözle görülür derecede yumuşak, pamuksu, estetik ve bakımlı bir görünüme sahip olursunuz. Herhangi bir yan etkisinin görülmesi halinde kullanımı durdurularak uzman bir hekime danışılmalıdır. Genel olarak saç ve cilt bakımı üzerinde etkili olup içeriğinde kimyasal madde barındırmaz.

Çilek Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Çilek sabununun gün içinde kullanımı en az ikidir. Meşe ağacının külü, zeytinyağı, çilek yağı, kurutulmuş çilek ve sudan üretilen özel bakım sabunu saç ve cilt sağlığı üzerinde oldukça geliştirici etkiye sahip olup vücut gelişiminizi hızlandırır. Saç diplerini ve cilt dokusunu güçlendiren orijinal sabun, ciltteki kırışıklıkları azaltarak daha genç, dinamik, sıkı ve hoş görünüm kazandırır. Saç derisinde oluşan bakterilerin yanı sıra kepek oluşumu, siyah nokta, akne gibi pek çok sağlık problemini ortadan kaldıran, cildi yumuşatan tedavi edici, iyileştirici özel bir sabundur.

Çilek Sabununun Zararları Nelerdir?

Çilek sabununun zararları doğal, fresh özel bakım sabununu saç ve cilde doğru yöntemlerle hassas şekilde uyguladığınız takdirde bulunmamaktadır. Yüksek antioksidan içeriğine sahip olan özel sabun, nemlendirici, hoş kokulu, fresh etkisi ile kozmetikte oldukça yoğun ilgi görür. Sağlık ve hijyen testlerinden geçirilerek hizmetinize sunulan özel bakım sabunu cildinizde tahriş, kızarıklık, alerjen oluşumlarını en az seviye indirerek cilt problemlerini ortadan kaldırır. Sönük ve yıpranmış saçları zenginleştirerek mevsim değişikliği nedeniyle aşırı dökülen saçların gelişimini hızlandırır. Saçların kısa sürede daha gür, yumuşak, estetik şekilde uzamasına yardım eder. Sivilce, kepek, sedef oluşumunu gideren çilek sabunu kullanım sonrasında cildinizi daha sağlıklı, parlak, canlı görünmesini sağlar.

Çilek Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Çilek sabununun satış fiyatı 15 TL ile 90 TL arasında değişmektedir.  Tekli çoklu paket içeriği, marka kalitesi, içeriğinde kullanılan bitki özü çeşitliliği gibi pek çok faktör ürünün fiyatının değişmesinde oldukça etkilidir. Bütçenize uygun satın alabileceğiniz Çilek sabunu doğal özleri, fresh kokusu ve cildi nemlendiren yüksek bakım etkisiyle yediden yetmişe herkes tarafından sağlıklı, sorunsuz, emniyetli şekilde kullanılabilir. Sağlık ve güvenlik testlerinden geçirildiği için kozmetik başta olmak üzere pek çok alanda popüler şekilde tercih edilir.

çilek sabunu çilek sabununun faydaları çilek sabunu nasıl kullanılır çilek sabunu ne işe yarar