'Cin Çıkarma' Gibi 'Aşı Çıkarma' Yapılmaya Başlandı: Hacamat Gibi Bir İşlem

TAKİP ET

Balıkesir'de bir kadının tıpkı "cin çıkarma" saçmalığı gibi aşı çıkardığını iddia ederek insanları dolandırdığı iddia edildi.

Radyoloji uzmanı Prof. Dr. Güner Sönmez, Twitter hesabından yaptığı paylaşımla ortaya dikkat çekici bir iddia ortaya attı.

Sönmez'in "Bugün bir takipçimden gelen mesaj; olay cin çıkarma seansına doğru gitmeye başladı" ifadeleriyle paylaştığı mesajda şu ifadelere yer verildi: 

"Hocam merhaba, aşı karşıtlığında son noktayı dün duymamız üzerine size yazma ihtiyacı duydum. Aşı karşıtı birisi aşı yaptırmadan önce Balıkesir'de bir kadına ulaşıyor, kadın aşıyı vücuttan çıkardığını, aşı olmadan bir hafta önce iyotlu su içmesini, aşı olduğu anda hemen kendisine gelip aşıyı vücuttan çıkaracağını söylüyor. Ve bu işlemi yapmak için de gelenlerden para da almakta imiş, yapılan işlem hacamat gibi bir şeymiş ve kadının bu ara işleri çok yoğunmuş."

Olaya ilişkin birçok sosyal medya kullancısı yorum yaparken birçoğu, böyle bir işlemin pazarının oluşmasının aşı olmaktan pişman olanların sayısının arttığını gösterdiğini söyledi.

Cin Çıkarma Gibi Aşı Çıkarma Yapılmaya Başlandı Hacamat Gibi Bir İşlem