Çin'de Etkili Olan Fırtınada Bir Restoranın Çatısını Tutmaya Çalışan Garsonlar ve Müşteriler, Çatıyla Birlikte Havalandı

TAKİP ET

Çin'in güneyinde etkili olan fırtınada bir restoranın çatısının uçmasını engellemek amacıyla çalışanlar ve müşteriler, fırtınanın kuvvetine kapılarak çatıyla beraber havalandılar.

Asya'nın birçok ülkesinde etkisini gösteren Biparjoy Kasırgası, Çin'de ilginç görüntüler ortaya çıkardı. Çin'in güneyinde etkili olan fırtına esansında bir restoranda kameralara yansıyan görüntülerde çatının uçmasını engellemek amacıyla garsonların ve müşterilerin çatıyı tutmaya çalıştıkları görülüyor. Fırtınanın kuvvetine karşı gelemeyen çatının uçmasıyla beraber, çatıyı tutan kişilerinde havalandığı görüntüler de kameraya yansıyor.

Bir sosyal medya kullanıcısının görüntüleri paylaşması üzerine çalışanların ve müşterilerin havalandıkları anlar sosyal medyada gündem oldu. Aynı zamanda birçok Asya ülkesinde de Biparjoy Kasırgası sebebi ile uyarılar yapıldığı ve bazı bölgelerden tahliyeler gerçekleştiği belirtiliyor.

çin çinin güneyi asya biparjoy biparjoy kasırgası fırtına rüzgar çatı uçtu