Çin Muhiplerinin Elebaşı Doğu Perinçek: AKP İkiye Bölünecek, Rusya ve Çin Düşmanlığıyla Türkiye'de İktidarda Kalamayacaksınız

TAKİP ET

Türkiye'deki Rus ve Çin muhiplerinin elebaşı olarak bilinen ve bir süredir Cumhur İttifakı'yla yakın olduğu göze çarpan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "AKP ikiye bölünecek" dedi.

Ukrayna'yı işgale kalkışan Rusya'ya geniş çaplı yaptırımlar getiren ABD, yaptırım uygulanna Rus şirketlerle iş yapan Türk şirketlere de yaptırım uygulanacağını açıkladı. ABD'den gelen mektubun ardından AKP'li Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, "Rusya’ya yönelik yaptırımlar konusunda tavrımız değişmedi" dedi.

Ulusal Kanal'da konuşan Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, "Kendileri delmeyeceği gibi herhangi bir kişinin yaptırımları delmesine izin vermeyeceklermiş. Hadi bakalım Nebati, sana meydan okuyorum. Senin gücün yetmez, neye izin vermeyecekmişsin? Nereden alıyorsun bu yetkiyi? Başarma şansın sıfır" dedi.

"Rusya ve Çin Düşmanlığıyla Türkiye'de İktidarda Kalamayacaksınız"

"Türkiye'nin bu süreci sizi ayağının altına alıp gidecek" diyen Perinçek, "Rusya düşmanlığıyla, Çin düşmanlığıyla nasıl siz Türkiye'de iktidarda kalacaksınız? Kalamayacaksınız" diye konuştu.

"AKP Bölünecek"

Perinçek, AKP'nin "Atlantikçiler ve vatanseverler" olarak ikiye bölüneceğini öne süren Perinçek "AKP bölünecek. Buradan açıkça söylüyorum. Bu politikalarla AKP bölünecek" dedi.

çin muhiplerinin elebaşı doğu perinçek akp ikiye bölünecek rusya düşmanlığıyla türkiye iktidarda kalamayacaksınız