Çin-Rus Sevdası Depreşen Uygur Düşmanı Ethem Sancak, AKP'den Kesin İhraç Talebiyle Disiplin Kuruluna Sevk Edildi

TAKİP ET

Son zamanlarda yaptığı Çinci-Rusçu açıklamalarıyla dikkat çeken Ethem Sancak, kesin ihraç talebiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

Ukrayna'ya yönelik Rus işgali sonrasında Rusçu açıklamalarıyla dikkat çeken bu da yetmezmiş gibi soykırımcı Çin'in zulmü altında yaşayan Uygurların bir Yozgatlıdan daha müreffeh olduğunu iddia edebilecek kadar Çinci açıklamalarda bulunan, Avrasya muhiplerinin şahı Perinçek'le beraber hareket eden Ethem Sancak AKP İstanbul İl Yönetim Kurulu’nca tedbirli olarak kesin ihraç istemiyle İl Disiplin Kurulu’na sevk edildi.

Perinçek'le Yeniden Aşk Yaşamaya Başlayan Ethem Sancak'tan Tepki Çeken Uygur Açıklaması


Sancak Ukrayna’nın kullandığı SİHA’lara ilişkin "Bayraktar'ları satarken böyle kullanılacağını bilmiyorduk. Rusya ile müttefikiz. S-500 yapacağız, uzaya çıkacağız. 2 gündür Moskova'dayım, 10-20 yıllık stratejik ilişkiler geliştiriyoruz" ifadelerini kullanmıştı.

Öztrak, Perinçek'in Ethem Sancak'ına Sert Çıktı: Çakma Oligark


Sancak için bardağı taşıran ise dün de Marmara Üniversitesi Hukuk Fakültesi’nde düzenlenen "Türkiye’nin güvenliği ve NATO" başlıklı konferansta yaptığı konuşma oldu.

Perinçek'le Barışan Ethem Sancak: NATO Üyeliği Türkiye'nin Geçmişten Gelen Ayıbıdır


Sancak, “Biz Amerikan’ın desteğiyle iktidara geldik. Taç giyen baş akıllanır. Van minute olayında rest çektik. Batının pranga sistemine kafa tutmaya başladık. Bunu devirebilmek için en son içimize sızdırdıkları FETÖ, 15 Temmuz darbesini yaptı. Biz milletimizin desteğiyle bunları yendik" demişti. Sancak’ın “Amerika’nın desteğiyle iktidara geldik”  cümlesi AKP tabanında da büyük rahatsızlık yarattı. 

ethem sancak doğu perinçek akp ethem sancak çin uygurlar rusya rusçuluk nato ukrayna ihraç