Çin ve Rus Muhiplerinin Şahı Doğu Perinçek, Ümit Özdağ'ı Tehdit Etti: 'Ateşle Oynuyor'

TAKİP ET

Türk kamuoyunda "Çin ve Rus muhiplerinin şahı" olarak bilinen Doğu Perinçek, Ümit Özdağ'ı tehdit etti.

Türk kamuoyunda "Çin ve Rus muhiplerinin şahı" olarak bilinen Vatan Partisi Genel Başkanı Doğu Perinçek, Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ı "Bunların sesini keseceğiz. Bunlar korkacak bizden" diyerek tehdit etti.

"Afgan göçmenler, Orta Doğu'dan gelen göçmenler... Buna karşı Amerika merkezli bir kampanya yürütülüyor. Bunun başında da Ümit Özdağ var. Ümit Özdağ da kendi kimliğini ortaya koyuyor" diyen Perinçek, "Yani Türkiye'deki Suriyeli, Afgan kardaşlarımızla Türk milleti arasına nifak sokmak, düşmanlık getirmek, bunların adreslerini ihbar etmek, televizyonlarda bunlara karşı kışkırtmalar yapmak, yok bunlar kadınların bacağını falan çekmiş, bu tür propagandalarla, Türk milletinin değerlerine dayanarak insanları harekete geçirmeye çalışmak ve şiddet uygulamaya davet etmek, bunların karşısındayız. O Ümit Özdağ'ı da buradan uyarıyoruz. Yaptığı iş Amerikan çıkarlarına hizmettir" diye konuştu.

Perinçek "Türkiye'de Suriyeli göçmenlere, Afgan göçmenlere, diğer ortadoğudan gelen göçmenlere karşı ABD merkezli bir kampanya yürütülüyor. Bunun başında da Ümit Özdağ var. Ümit Özdağ'ı ihtar ediyoruz. O sinecek göreceksiniz. Biz onu pıstıracağız, ortalıkta dolaşamayacak" ifadelerini kullandı.

doğu perinçek ümit özdağ tehdit etti ateşle oynuyor