Çin Virüsü Bulaşan Nuri Alço Hastaneye Kaldırıldı

TAKİP ET

69 yaşındaki ünlü oyuncu Nuri Alço'nun yaklaşık bir hafta önce yeni tip Çin virüsüne yakalandığı tespit edildi. Durumu ağırlaşan Alço, hastaneye kaldırıldı.

Alço’nun hastaneye kaldırıldığını duyuran eşi Burcu Sezginoğlu, “Herkül’üm benim… Sen benim nefesimsin. Az kaldı iyileşmene aşkım” diyerek sevenlerinden dua istedi.

Bir haftadır hastanede tedavi gören Nuri Alço'nun sağlık durumunun gün geçtikçe iyiye gittiği öğrenildi.

Usta oyuncu Nuri Alço, geçtiğimiz aylarda korona virüsü ile ilgili şunları dile getirmişti; "Hepimizin çok dikkatli olması gerekiyor, kalabalık yerlerde mutlaka maske takılması ve mesafeye dikkat edilmesi gerekiyor. Sağlık Bakanımızı tebrik ediyorum gerçekten bu sürece kadar çok iyi yönetti. Son dönemde biraz fazlalaşma oldu ama hep birlikte bunu aşacağız aşmamız gerekiyor"

Alço, yeni projeler hakkında ise "Pandemi döneminde işlerimiz tabii ki aksadı. Yeşilçam kafelerin açılışları vardı onlara gidemedik, reklam projem vardı onu da çekemedik. Ama önemli olan sağlık. Umarım bir an önce kurtuluruz" diyerek pandemi sürecinde herkesin kurallara daha sıkı uyması gerektiğini dile getirmişti.

nuri alço çin virüsü covid covid19 corona hastaneye kaldırıldı