Çin Virüsü Doğum Gününde Hayattan Kopardı

TAKİP ET

Bursa İnegöl'de down sendromlu Ercan Samanlı (32), Çin virüsüne doğum gününde yenildi.

İnegöl ilçesinde yaşayan 32 yaşındaki Ercan Saman'ın, iki hafta önce yaptırdığı PCR testinde virüse yakalandığı ortaya çıkmıştı.

Ercan Saman, sağlık durumunun giderek ağırlaşması üzerine bir hafta önce İnegöl Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına almıştı.

Ercan Saman, dün, tam da doğum gününde yaşamını yitirdi. Doktorların bütün çabalarına rağmen kurtarılamayarak hayatını kaybeden Saman, aynı gün öğle vakti Kavaklaraltı Mezarlığında defnedildi.

Saman'ın kaybı yakınlarını hüzne boğdu.

Sağlık Bakanlığı, 10 Mayıs itibarıyla son 24 saatte yapılan 213 bin 863 testten 13 bin 604'ünün sonucunun pozitif olduğunu ve 282 vatandaşımızın Çin virüsü kaynaklı olarak yaşamını yitirdiğini açıklamıştı. Bakanlığın açıkladığı rakamlara güvenin iyiden iyiye yok olduğu süreçte tedbirler hükümet mensuplarınca defalarca ihlal edilerek cenazeler,  lebaleb mitingler ve kongreler düzenlenmiş, en son olarak ise İsrail'i protesto amacıyla İHH'nın çağrısıyla binlerce kişi İsrail Büyükelçiliği ve konsoloslukları önünde eylem yapmıştı.

 

Süper ifşa görüntülerinin ve sikiş izle filmlerinin olduğu mobil porno destekli bir çok site mevcuttur. Sizlerde bu filmleri izleyerek keyifli bir vakit geçirebilirsiniz.

Çin Virüsü Doğum Gününde Hayattan Kopardı