Çin Virüsü Hastasından Satın Aldığı Tükürüğü Patronunun Çayına Karıştırmaya Çalışan Şahıs Hakkında Tutuklama Kararı

TAKİP ET

Adana'da bir Çin Virüsü hastasından aldığı tükürüğü patronunun çayına karıştırmaya çalıştığı iddia edilen Ramazan Ç. isimli bir şahıs hakkında tutuklama kararı verildi.

Geçtiğimiz yıl yaşanan olayda iddiaya göre Ramazan Ç., patronu İbrahim Ünverdi tarafından iş yerine götürmesi için verilen 215 bin lirayı alarak kayıplara karıştı.

Parayı tefeciye verdiğini birkaç gün sonra öğrenen patron Ünverdi bir başka personelinden ise Ramazan Ç.'nin bir Çin Virüsü hastasından 500 lira karşılığında tükürük satın alarak kendi çayına karıştırmaya çalışacağını duydu.

Bunlar sonrasında İbrahim Ünverdi Adana Cumhuriyet Başsavcılığı'na Ramazan Ç. hakkında "dolandırıcılık", "tehdit" ve "öldürmeye teşebbüs" gibi suçlamalarla şikayette bulundu.

Şikayet sonrasında yakalanan Ramazan Ç. adlyede iddiaları reddetse de mahkeme tarafından ev hapsine mahkum edildi. Ancak Ünverdi'nin itirazını kabul eden mahkeme ev hapsi ile yetinmeyerek Ramazan Ç.'yi tutukladı.

Tutuklama kararı sonrasında konuşan İbrahim Ünverdi,"Ev hapsi cezası beni ve ailemi biraz rahatlatmıştı. Ancak tutuklama kararı beni çok sevindirdi. Ben ve ailem artık daha rahat dışarıya çıkacağız. Adalet yerini bulacak" ifadelerini kullandı.

Çin Virüsü Hastasından Satın Aldığı Tükürüğü Patronunun Çayına Karıştırmaya Çalışan Şahıs Hakkında Tutuklama Kararı