Çin Virüsü'ne Yakalanan Cemal Enginyurt: Hakkınız Varsa Helal Ederseniz İnsan Değilsiniz

TAKİP ET

Ordu milletvekili Cemal Enginyurt sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile kendisinin, eşinin, oğlunun ve danışmanının virüs tedavisi gördüğünü açıkladı ve sitem etti.

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin partisinden ihraç ettiği bağımsız milletvekili Cemal Enginyurt, sosyal medya hesabından yaptığı "Koronavirüs sebebiyle Ankara Şehir hastanesinde yattığımı duyarak arayan, soran, mesaj atan, sıkıntımızı paylaşan bütün sevenlerimize teşekkür ediyorum. Telefonlara cevap veremediğim dostlar hakkını helal etsin. Allah hepinizden razı olsun" şeklindeki paylaşımda virüse yakalandığını duyurdu.

Ardından yeni bir paylaşımda bulunan Enginyurt, eşinin, oğlunun ve danışmanının da virüs nedeniyle tedaviye alındığını aktarırken sitemde bulundu.

Enginyurt yeni paylaşımında, "Eşim,oğlum,danışmanım ve şahsım Covid-19 sebebiyle tedaviye alındık. Takdir Yüce Allah'ın. Lakin bir geçmiş olsunu çok görenleri Allah'a havale ediyorum. Ne kininiz varmış be? Hakkım varsa helal ettim,sizin hakkınız varsa helal ederseniz insan değilsiniz. Gün ola,harman ola" ifadelerini kullandı.

cemal enginyurt mhp devlet bahçeli çin virüsü covid-19 ihraç edilen enginyurt çin virüsüne yakalandı twitter sosyal medyadan sitem etti ordu milletvekili hakkınız varsa helal ederseniz insan değilsiniz koronavirüse