Cinayet İşleyip Cesedi Foseptiğe Attığı Belirlenen İki Kardeş Yakalandı

TAKİP ET

Oktay ve Mehmet Yılmaz kardeşlerin Antalya'da geçen yıl ocak ayından bu yana kayıp aranan Süleyman Eken'i öldürdüğü ortaya çıktı.

Antalya'da kaybolan ve geçen yıldan beri aranan Süleyman Eken'in evinde inceleme yapan polisler özel ekip kurarak araştırma çalışmalarına başladı. Araştırma yapan ekipler Süleyman Eken’in en son Oktay ve Mehmet Yılmaz kardeşler ile görüştüğünü belirledi.

Yapılan teknik inceleme sonucu Yılmaz kardeşlerin, Eken’in kaybolduğu tarihte Döşemealtı ilçesi Çıplaklı Mahallesi civarında olduğu saptandı. Eken’in öldürülmüş olabileceğini değerlendiren ekipler, iş makineleriyle bölgedeki ormanlık alanda 300 ayrı yeri kazdı fakat sonuç elde edemedi. Araştırmalarını Yılmaz kardeşlerin Döşemealtı’nda oturan annelerinin evine yönlendiren ekipler bahçedeki foseptikte Süleyman Eken’in cesedini buldu. Cesedin, parçalanarak fosseptiğe atıldığı belirlendi.

Cesedin bulunmasının ardından gözaltına alınan Yılmaz kardeşler, cinayeti itiraf etti. Olay yerine getirilen Oktay Yılmaz, cinayetle ilgili polise ifade verdi. İlk belirlemelere göre taraflar arasında para anlaşmazlığı olduğu, cinayetin de bu nedenle işlendiği kaydedildi.

Foseptikte bulunan ceset parçaları, itfaiye ekipleri ve polis tarafından çıkartıldı. Cesede ait parçalar, olay yerindeki incelemenin ardından otopsi için Antalya Adli Tıp Kurumu morguna götürülecek.

antalya kayıp süleyman eken oktay mehmet yılmaz foseptik ceset parça