Çin'de UFO Alarmı

TAKİP ET

Komplo teorisyenlerinin vazgeçilmezi UFO'lar bu kez Çin'in Şanghay şehrinde kameralara takıldı.

Çin Halk Cumhuriyeti, Şanghay'da şehir sakinlerinin cep telefonu kameralarına tanımlanamayan bir uçan cisim takıldı.

Gökyüzünde asılı kalan üçgen şeklindeki 'UFO'nun görüntüleri, sosyal medyada birçok kez paylaşıldı ve dünyanın dört bir yanındaki kullanıcılar tarafından sayısız komplo teorisinin bir kez daha dillendirilmesine neden oldu.

Bilindiği üzere kısa süre önce CNN ve NYT tarafından yeniden gündeme taşınan UFO konusu, ABD'li yetkililer tarafından bunların birer 'insan dışı yaratık' olarak adlandırılması için hiçbir delil olmadığı vurgusuyla birlikte teyit edilmişti. ABD'nin radarlarına bu neviden cisimler takıldığını kabul etmesi komplo teorilerinin had safhaya ulaşmasını tetikleyen başlıca etken oldu.

Öte yandan Şanghay'da kaydedilen görüntülere ilişkin bazı sosyal medya kullanıcıları sadece basit bir doğa olayı yorumunu yaparken bazı kullanıcılar da birkaç yıl önce bir kez daha gündeme gelen ABD'nin yer çekimini alt edebilen gizli hava aracı TR-3B'yi hatırlattı.

2018 yılında ABD ordusuna ait bir F-15 Eagle tipi avcı uçağının savaş gemisine indiği esnada gemide görüntülenen TR-3B, UFO merkezli komplo teorilerine yeni bir renk kazandırmıştı.

şanghay shanghai şangay çin ufo tanımlanamayan cisim tr-3b anti-gravity uçak savaş uçağı abd