Çin'i Yenen Filenin Sultanları Diyanet'ten Kovulan Kadın Düşmanı Mürteci İhsan'ı Delirtti

TAKİP ET

"Kadınlar pantolon giymesin" diyen ve Diyanet İşleri Başkanlığı'ndaki görevinden kovulan İhsan Şenocak haddini aşan beyanlarına devam ediyor.

Verdiği bir hutbede "Yani kızın şu sokaktan geçip de okula pantolonla giderken yüreğin parçalanıyor mu senin? 18 yaşında kaşını aldıran kızın üniversiteye giderken o halde, yüreğin parçalanmıyorsa vallahi kıyamet günü cehennem seni parçalayacak" gibi haddini aşan ifadeler kullanarak toplumun tepkisini çeken ve Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından kovulan İhsan Şenocak yine haddini aşan ifadeler kullandı.

Tokyo 2020 Olimpiyat Oyunları'nda son olimpiyat şampiyonu Çin ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları 3-0'lık bir skorla galip geldi.

Resmi Twitter hesabından yaptığı paylaşımda İhsan Şenocak, "İSLAMIN KIZI! Sen OYUN ALANLARININ değil, imanın, iffetin, ahlakın, hayanın, edebin SUTANISIN; SEN "burnunu göstermekten utanan" ANALARIN EVLADISIN. Ekranlara ve sakallı ağabeylerinin popüler kültürün kurbanlarına "sultan" demesine aldanmayasın! Umudumuz da, duamız da SENSİN!" gibi haddini aşan ifadeler kullandı.

Bunun peşinden yaptığı paylaşımda da Şenocak, mürteci şair ve Türkiye'deki İslamcıların fikir babalarından biri olan Necip Fazıl'ın "Utanırdı burnunu göstermekten sütninem/Kızımın gösterdiği, kefen bezine mahrem" şiirini paylaştı.

Binlerce sosyal medya kullanıcısı Şenocak'ın paylaşımına tepki gösterdi.

Çin'i Yenen Filenin Sultanları Diyanet'ten Kovulan Kadın Düşmanı Mürteci İhsan'ı Delirtti