Cinsel İçerikli Mesajı Şikayet Etmek İsterken Komşusuna Gönderen Aile Saldırıya Uğradı

TAKİP ET

Sosyal medya üzerinden dahil oldukları gruba gelen cinsel içerikli mesajı şikayet etmek isteyen çift, mesajı yanlışlıkla komşularına gönderince saldırıya uğradı

Erzurum Palandöken'de yaşayan Nurten D. Ve Ümit D. Çifti, sosyal medya üzerinden bir gruba katıldı. Bu gruba gelen cinsel içerikli mesajı şikayet etmek isteyen çift mesajı yanlışlıkla komşularına gönderdi. Mesajı alan komşuları çiftin evine saldırdı.

Nurten D., sosyal medyadan dahil olduğu gruba gelen cinsel içerikli fotoğrafı şikayet etmek isterken grup yöneticisine atmak yerine yanlışlıkla komşularına gönderdi.

İddiaya göre, mesajı gören komşuları 15-20 kişi çiftin yaşadığı eve gelerek çifte saldırdı.

Ümit D.'nin durumu polis ekiplerine bildirmesi üzerine polis ekipleri saldırıya uğrayan çifti karakola götürdü.

Karakolda alınan ifadelerden sonra çift ve 4 çocuğu Palandöken Kaymakamlığı tarafından Erzurum’daki bir otele yerleştirildi.


Çift Yetkililerden Yardım İstiyor


Can güvenlikleri olmadığı için evlerine dönemeyen çift, yetkililerden yardım istiyor.

Yanlış mesajın hayatlarını kararttığını söyleyen Nurten D., “Eve gelip bize saldırdılar. Fotoğraf yanlış oldu, gerçek olsaydı her şeyi arkamda bırakıp terk ederdim. Evimize geldiler, açıklamasını yaparken benim yüzüme vurdu. Karakola gittik, eve geçtik sonra tekrardan evi bastılar. 2 gün kapıda kaldık, hastanelerde yattık sonra polise sığındık. Ev sahibimizde eve gelmeyin diyor. Ne yapacağız bilmiyorum, elimdeki bütün kanıtlar savcılıkta. 15-20 kişi eve baskın yaptı, kapıların kilitleri kırıldı. Çocuklarımda evdeydi, büyük kızıma bile vurdular” dedi.
 

erzurum palandöken cinsel içerikli mesaj saldırı