Cinsel İlişki İçin Anlaştığı Kadın, Polisin Silahını Çalınca Ortalık Karıştı

TAKİP ET

Istanbul'da polis memuru Abdullah D., cinsel ilişki için anlaştığı kadının silahını ve cüzdanını çaldığı iddiasıyla panik yarattı.

19 Mayıs'ta gerçekleşen olayda, iddiaya göre Abdullah D., cinsel birliktelik için anlaştığı bir kadınla evinde bir araya geldi. 

Kadının birlikte alkol aldıktan sonra polis memuru Abdullah D.'nin silahını ve cüzdanını alarak evden ayrıldığını fark eden Abdullah D. arkadaşlarına haber verdi. Çelik yelek ve baretler kuşanarak kadının iş yerine giden ve arama emri bulunduğunu belirten grupla mahkeme kararını görmek isteyen iş yeri sahibi arasında tartışma başladı.

Çıkan kavgada polisin arkadaşı Şeyhmus K.'nın iş yeri sahibini ayağından ateşli silahla vurduğu, sonrasında ise iş yerini basan grubun olay yerinden kaçtığı öğrenildi.

İş yeri çalışanlarının müracaatı üzerinde emniyetin soruşturma başlattığı olaya karışan 8 şüpheli gözaltına alındı.

İbrahim İ. ifadesinde Abdullah D.'nin olayı kapatmak karşılığında 500 bin dolar istediğini, vermeyince de iş yerini bastıklarını belirtirken, hazırladığı arama kararının sahte olduğu belirlenen Abdullah D. ve Şeyhmus K. dahil 5 kişi tutuklandı.

Cinsel İlişki İçin Anlaştığı Kadın Polisin Silahını Çalınca Ortalık Karıştı