Cinsel Saldırıya Uğradığını İddia Eden Genç Kadın Şikayetçi Olmadı

TAKİP ET

Moldova asıllı Türk vatandaşı M.P. (25), kaldığı pansiyonun çalışanları tarafından cinsel istismara uğradığını söyledi. Ancak genç kadın şikayetçi olmayınca çalışanlar serbest bırakıldı.

10 Haziran'da arkadaşları ve sevgilisi ile Antalya'da bulunan bir pansiyona giden M.P. alkol aldıktan sonra odasına çıktı. Birlikte kaldığı sevgilisi alkol almaya gittiğinde odada yalnız kaldığını söyleyen genç kadın, otelin çalışanları C.T. (22) ile H.Y.'nin (20) cinsel saldırısına uğradığını iddia etti. 

Uykulu ve alkollü olduğu için başta ne olduğuna anlam veremediğini ancak sonrasında istismar edildiğini fark ettiğini söyleyen M.P.'nin seslerini duyan sevgilisi A.E. odaya gelerek C.T. ile H.Y.'yi uzaklaştırdı.

M.P.'nin ihbarı üzerine pansiyona gelen jandarma H.Y. ile C.T.’yi gözaltına aldı.

Cinsel Saldırı Bulgusuna Rastlanmadı

Pansiyona gelen jandarma şüphelilerin kıyafetlerine, C.T.'ye ait telefona ve üzerinde kan damlacıkları bulunan çarşafa el koydu. 

M.P.’nin hastanede yapılan muayenesinde, vücudunun çeşitli yerlerinde ezikler olduğu ancak cinsel saldırı bulgusuna rastlanmadığı belirlendi.

Şikayetçi Olmadı

İki çalışan tarafından cinsel istismara uğradığını ancak şikayetçi olmayacağını söyleyen M.P., ''İşletmeye girerken yanımızda alkol getirmiştik. Bizi çok iyi karşıladılar. Biz pansiyonda biraz zaman geçirdikten sonra dışarı çıktık. Tahmini iki saat kadar sonra geri döndük.

Erkek arkadaşım beni orada bıraktıktan sonra marketten alkol almak için yanımdan ayrıldı. Ben de bu arada uyudum. Odadaki sesler sebebiyle gözümü açtığımda, odamda işletmede çalışan H.Y. ile C.T vardı. Uyku sersemliğinin etkisiyle tam ne olduğunu anlayamadım. Fakat bana karşı cinsel saldırıda bulunulduğunu fark ettim. Ben de bunu engellemek için mücadele ettim. Bu esnada çığlık atıp, ağlayıp, bağırıyordum. Sürekli bu kişilerle fiziki mücadele halindeydim. Sonrasında erkek arkadaşımın bağırdığını duyan H.Y ile C.T., kaçarak ayrıldı. Bunlardan biri kaçarken telefonu unuttu. Yatağımın her yerinde kan vardı. Ben bu kanların nasıl olduğunu bilmiyorum. Kimseden şikayetçi ve davacı değilim'' dedi.

Suçlamaları Kabul Etmediler 

Suçlamaları kabul etmeyen ve iftiraya uğradığını belirten C.T., “Ben gürültü sonrası odaya gittim. Ancak odada bulunan M.P, bana küfür ederek, çıkmamı söyledi. Bize iftira atıyor. Neden böyle yaptığını bilmiyorum” dedi.

Çalışanlardan diğeri H.Y. ise “Havuzda yüzdüğümüz sırada M.P.’nin seslendiğini duydum. Gittiğimde C.T., M.P.’yi sakinleştirmeye çalışıyordu. O da bağırıp, duruyordu. Ben kimseye cinsel saldırıda bulunmadım. Bize karşı neden böyle suç attığını bilmiyorum” ifadelerini kullandı. 

İfadelerinin ardından adliyeye sevk edilen şüpheliler adli kontrol şartı ile serbest bırakıldı.

antalya pansiyon cinsel saldırı çalışan tecavüz istismar şikayetçi olmadı