Çıplak Gezen Kanadalı Milletvekili Açık Kalan Kameraya Yakalandı

TAKİP ET

Kanadalı vekil William Amos, Avam Kamarası oturumuna çıplak halde yakalandı.

Avam Kamarası üyelerinin bir araya geldiği toplantı sırasında koşu kıyafetlerini değiştirerek iş kıyafetlerini giyen William Amos, kamerasını açık unuttu.

Quebec eyaletini temsil eden William Amos, toplantıda konuşmacı olmadığı için görüntüde olması beklenmiyordu. Ancak kamerasını açık unutan Amos'un görüntüleri toplantıda bulunan herkesin ekranına yansıdı. Pandemi dönemiyle beraber geçilen video konferans toplantılarında sık sık yaşanan kamera hatasına adı karışan Amos, “Bugün utanç duyduğum çok büyük bir hata yaptım. Koşudan döndükten sonra iş kıyafetlerimi giyecektim. Kameram yanlışlıkla açık kalmış. Tüm milletvekili arkadaşlarımdan özür diliyorum. Bu hata bir daha tekrarlanmayacak” dedi.

Amos'un çırılçıplak görüldüğü anlar hakkında açıklama yapan Bloc Quebecois Partisi’nden Claude DeBellefeuille, “Özellikle erkek vekillere yeniden hatırlatmak gerekebilir. Ceket ve kravat zorunlu. Ancak iç çamaşırı ve pantolon da öyle. Vekilimizin fiziksel olarak iyi durumda olduğunu gördük ama herkes kamerayı kontrol etmeli ve bu konuda daha dikkatli olmalı” dedi.

William Amos avam kamarası kanada çıplak video görüntü toplantı