Çitlembik Sabununun Faydaları Nelerdir, Ne İşe Yarar? Kullanımı

TAKİP ET

Çitlembik sabunu genellikle Akdeniz Bölgesi'nde yetiştirilen, yabani bitkilerin yağı çıkarılarak üretilir.

Çitlembik sabunu genellikle Akdeniz Bölgesi'nde yetiştirilen, yabani bitkilerin yağı çıkarılarak üretilir. Bıttım ve yaban fıstığı olarak ta bilinen bitkilerin özütünden üretilmiştir.  Yüksek antioksidan içeriği yaşlanmayı geciktirerek saç ve cilt hücrelerine yeniler. Özellikle adet sancısı yaşayan kişilere önerilen özel bakım sabunu karın bölgesine masaj yaptığınızda adet ve karın ağrısı problemlerini azaltacaktır. İçeriğindeki B ve E vitamini özleri vücudun güçlenmesini sağlayarak pek çok hastalığa şifa olur. Egzama, mantar gibi pek çok cilt problemlerinin iyileştirilmesinde oldukça etkilidir.

Çitlembik Sabununun Faydaları Nelerdir?

Çitlembik sabununun faydaları cilt problemlerini iyileştirilmesinin yanı sıra varis hastalığı yaşayan kişilerin sivilce, akne, mantar gibi cilt hastalıkları ile savaşan tedavi edici etkileriyle ön plana çıkar. Yüksek nemlendirici özelliğiyle dikkat çeken çitlembik sabununun faydalarından bazıları şunlardır:

Saçı kökten uca besleyerek canlı, nemli, bakımlı, yumuşak bir görünüm kazandırır. 

Cilt yaralarını iyileştiren özel sabun,  ayak terlemesi, alerjen, kızarıklık, kepek, saç dökülmesi, egzama, mantar gibi pek çok cilt problemini ortadan kaldırır. 

Sağladığı faydalarla ön plana çıkan, kozmetikte oldukça tercih edilen özel üretim sabun vücudu rahatlatarak cilt hücrelerini yeniler.

Çitlembik Sabunu Ne İşe Yarar?

Çitlembik sabununu kullananlar ilk uygulama sonrasında sabunun saç ve cildi güçlendirerek pamuksu görünüme kavuşturan estetik, yüksek bakım etkisini gözle görülür derecede fark eder. Pek çok cilt hastalıklarının önüne geçen yüksek antioksidan kaynağı orijinal sabun içeriğinde kimyasal barındırmaz. Bileşiminde zengin vitamin, mineral değerleri barındıran, menengiç bitkisinden üretilen sabun, özel yağ, E ve B vitamin kaynağı olup insan sağlığını korur. Özellikle saç ve cilt problemi yaşayan kullanıcılar için idealdir. Saç beyazlamalarını yavaşlatıp geciktirme özelliğinin yanı sıra saç diplerinde görülen yaraları ortadan kaldıran özel bir bakım sabunudur. Vücutta oluşan sivilceleri de kısa sürede iyileştirerek baş ağrısı problemlerini ortadan kaldırır.

Çitlembik Sabunu Nasıl Kullanılır?

Çitlembik sabununun kullanımı oldukça kolay ve pratiktir. Su yardımıyla saç ve yüzü iyice köpürterek özenli, hassas şekilde masaj yapmanız tavsiye edilir. Uygulama sonrasında bol duru suyla duruladıktan sonra cilt üzerindeki yoğun nemlendirici, hoş kokulu, yumuşatıcı, estetik, özel bakım etkisini hemen fark ettirir.

Çitlembik Sabunu Günde Kaç Kez Kullanılır?

Çitlembik sabununun gün içinde kullanımı en az ikidir. Saç, yüz ve vücut bölümünü su ile iyice köpürterek en az iki dakika bekledikten sonra bol duru su ile durulamanız gerekir. Varis, egzama, saç dökülmesi, sivilce, cilt lekesi, sedef hastalığı gibi pek çok cilt problemini hafifleterek azaltan, zamanla yok eden özel üretim sabun insan sağlığı açısından pek çok faydaya sahiptir. Düzenli, periyodik olarak kullanımı sonrasında yukarıda belirtilen pek çok cilt problemini ortadan kaldırdığı görülmüştür.

Çitlembik Sabununun Zararları Nelerdir?

Çitlembik sabunluğun zararları ürünü ideal, özenli, doğru ve düzenli şekilde kullandığınız takdirde yoktur. Günde en az iki defa kullanımı önerilen, faydaları saymakla bitmeyen, saç cilt ve vücut sağlığını iyileştiren pek çok tedavi edici özelliğe sahiptir. Cilt sorunlarından saç bakımına kadar her alanda fayda sağlayan özel bakım sabunu yıpranan, dökülen saçların yanı sıra sivilce, kepek, sedef hastalıkları ile ön plana çıkan cilt problemlerini kısa sürede önlemektedir. Tüm vücuda düzenli olarak uygulandığı takdirde sivilce ve akne oluşumunu ortadan kaldırdığı görülmüştür.

Çitlembik Sabununun Fiyatı Ne Kadar?

Çitlembik sabununun satış fiyatı 20TL ile 200TL arasındadır. Tekli, çoklu ambalajları, marka kalitesi, miktarı ve içeriğinde kullanılan bitki özleri ürünün fiyatının değişiklik gösterilmesinde etkilidir. Yediden yetmişe kullanıcıların geneline hitap eden özel bakım sabunu bütçenize uygun avantajlı fiyat seçenekleri ile hizmetinize sunulur. Doğal bitki özleriyle üretilen özel üretim sabun içeriğinde kimyasal madde barındırmaz. Natürel yapısıyla saç ve cilt hücrelerinizi yenileyerek derinlemesine besleyen çitlembik sabunu vücut bütünlüğünüzü korur ve güçlendirir.

çitlembik sabunu sabun çitlembik sabununun faydaları çitelmbik sabunu ne işe yarar çitlembik sabunu nasıl kullanılır