CNN Türk Sunucusu Bozbeyoğlu'ndan Rus İşgaline Akıl Almaz Yorum: Harika

TAKİP ET

CNN Türk sunucusu Meltem Bozbeyoğlu, Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline ilişkin güncel bilgileri aldıktan sonra ''Harika'' diyerek akıl almaz bir yorumda bulundu.

CNN Türk sunucusu Meltem Bozbeyoğlu, CNN Türk Moskova Temsilcisi Siyamend Kaçmaz'dan Rusya'nın Ukrayna'yı işgaline ilişkin güncel bilgileri aldıktan sonra yaptığı skandal yorum gündem oldu. 

'Harika! Çok teşekkür ediyoruz Siyamend Kaçmaz'a'

İşgalci Rus Ordusunun Avdiyivka'yı ele geçerirmesine ilişkin olarak güncel bilgileri vermesi üzerine Bozbeyoğlu, ''Harika'' ifadesinde bulundu. 

Kaçmaz, “Ukrayna'nın derinliklerine açılan bir kapı. Aynı zamanda Ukrayna'nın ordusunun savunmasının güçlü olduğu bölgelerden bir tanesiydi. Ukrayna'nın bu savunma gücü kırılmış oldu. Asıl önemli olan bu. Oradan hem Donbas bölgesine hem de Kırım'a sızmalar gerçekleştirebiliyordu. Bölgeye yakın olduğundan dolayı ve oradan da bombardımanlar gerçekleştirebiliyordu. İşte Rusya burayı alarak Ukrayna'nın o hareketini kısıtlamış oldu. Bir yandan da böyle bir öneme sahip. Şu anda 9 kilometre içeriye girdiklerini söylüyor Rusya Savunma Bakanlığı. Bu açıdan da çok önemli. Önümüzdeki günlerde oradaki hareketlilik biraz daha artabilir çünkü savunmanın en güçlü olduğu yerlerden biri düşmüş oldu Ukrayna tarafından baktığınız zaman. Rusya tarafından da baktığınız zaman Ukrayna'nın derinliklerine açılacak kapı oldu” ifadelerini kullandı.

Sunucu Meltem Bozbeyoğlu “Harika! Çok teşekkür ediyoruz Siyamend Kaçmaz'a CNN Türk Moskova Temsilcisine” diyerek bağlantıyı sonlandırdı.

CNN Türk Meltem Bozbeyoğlu Ukrayna İşgali Rusya Harika  Avdiyivka