''Çocuğumla Tanış'' Diyerek Evine Götürdüğü Kadına Tecavüz Etti

TAKİP ET

İstanbul'da Hasan G. isimli pilot, çocuğuyla tanıştırma bahanesiyle evine götürdüğü kadına tecavüz etti.

Hasan G. isimli pilot Instagram üzerinden 24 yaşındaki Reyhan C. ile tanıştı. Bir süre flört eden ikili sonrasında eğlence mekanına gitti. Ancak Hasan G. burada genç kadına alkol alması konusunda ısrar etti. Alkol almak istemediğini söyleyen genç kıza baskı yaparak alkol kullandıran Hasan G., çıkışta, "Benim evime gidelim, sana zarar vermem. Ben bir babayım, bana güvenebilirsin. Senin bakire olduğunu biliyorum, zaten çocuğumu getirecekler böylelikle onunla da tanışmış olursun" diyerek genç kızı evine götürmeye ikna etti.

Hasan G.'nin sözlerine inanarak eve giden Reyhan C. eve girdiği ilk anda Hasan G.'nin tacizine maruz kaldı. Evin kapısını kilitleyip genç kadını öpmeye başlayan Hasan G., Reyhan C.'ye darp ederek tecavüz etti.

Olay yaşandıktan bir süre sonra evden çıkan Reyhan C., polis merkezine giderek şikâyetçi oldu. İç çamaşırlarını DNA örnekleri için savcılığa teslim eden kadının ihbarı üzerine olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Reyhan C. ifadesinde alkol aldığını bilmediğini, içtiği içeceği enerji içeceği sandığını söyledi. Normalde alkol kullanan birisi olmadığı için kendisini kaybederek eve gitmeyi kabul ettiğini belirten genç kadın, tecavüz edildikten sonra iç çamaşırlarıyla sokağa atıldığını belirtti.

Hasan G. ise ifadesinde Reyhan C. ile internet üzerinden tanıştıklarını, buluşmak için plan yaptıklarını ve alkol aldıktan sonra Reyhan C.'nin isteği üzerine evine gittiklerini söyledi. Cinsel ilişkinin iki tarafın da isteği üzerine gerçekleştiğini söyleyen Hasan G., hakkındaki iddiaları yalanladı.

15 Yıl Hapis 

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma sonucunda Hasan G. hakkında 'Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma', 'Nitelikli Cinsel Saldırı' ve 'Hakaret' suçlarından iddianame düzenledi.

Mahkeme heyeti, pilot Hasan G.'yi 15 yıl hapis cezasına çarptırdı.

istanbul şişli internet tanıştı pilot 24 yaşındaki kadına tecavüz etti 15 yıl hapis hasan