Çocuğunun EBA'ya Girmesi İçin İnternetten Bilgisayar Sipariş Eden Baba Dolandırıldı

TAKİP ET

Çekmeköy'de, çocuğunun uzaktan eğitim derslerine daha rahat girmesi için bir elektronik marketten bilgisayar siparişi veren baba gelen kargo karşısında büyük şaşkınlık yaşadı.

Çekmeköy Çamlık mahallesinde yaşayan Alparslan ailesi, telefonla uzaktan eğitim derslerine katılmaya çalışan 4. sınıf öğrencisi oğulları Efe Kerim Alparslan’a sürpriz yapmak için elektronik mağazasından bilgisayar siparişi verdi.

Sipariş 3 gün sonra aileye ulaştı. Alparslan, paketi görünce heyecanlanan oğlu Efe Kerim’e sürpriz yaptıklarını söyleyerek paketi verip açmasını istedi.

Paketin açılmasıyla birlikte bilgisayar yerine 3 adet kitap çıkınca aile neye uğradığını şaşırdı.

Yaşanan olayı anlatan Baba İlyas Alparslan, "Kargocu gelip kapıya bırakıp gitmiş. İçini açtığımızda laptop yerine sadece kutusunu göndermişler ve içinden kitaplar çıktı. Ağırlık yapsın diye özellikle koyulmuş. Laptop, CD ve kağıtlar yırtılarak alınmış. Çocuklarımın ikisi de okula gidiyor ve EBA'dan ders görüyorlar. İki defa ürünü satan elektronik mağazasının müdürlüğüne kadar gittim, kargoyu inceleyeceğiz dediler. Kargo şirketi elektronik marketle iletişime geçilmesini istedi. Çocuklarım çok mağdur oldu" dedi.

bilgisayar alan baba dolandırıldı çekmeköy istanbul bilgisayar yerine kitap çıktı elektronik mağazasından oğlunun ebaya girmesi için bilgisayar sipariş etti gelen kargoda kitap çıktı aile neye uğradığını şaşırdı intern