Coin Piyasasında Manipülatöre Dönüşen Elon Musk Bu Kez de Fiyatları Düşürttü

TAKİP ET

Geçen hafta yaptığı paylaşımlarla Dogecoin'in değerinin artmasına sebep olan Tesla ve SpaceX'in CEO'su Elon Musk, bu kez de "satılmasını desteklerim" diyerek Dogecoin'in yüzde 20 değer kaybetmesine neden oldu.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Twitter’dan yaptığı paylaşımlarla kripto para piyasalarında sert fiyat hareketlerine neden olmaya devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Twitter’a bir süre ara vereceğini açıklayan Musk, iki gün sonra Twitter’a dönerek, aya giden bir roket fotoğrafının ardından "Doge" tweeti attı. Daha sonra da "Dogecoin insanların kripto parasıdır" şeklinde tweet atmıştı.

Bunun üzerine kripto para piyasası hareketlenirken kripto para web sitesi Coindesk’te Dogecoin yükselişe geçmişti. Bugün ise Elon Musk, Dogecoin’lerin satılmasını desteklediği şeklinde tweet atması üzerine kripto para biriminin değeri yüzde 20 azaldı.

Tesla ve SpaceX CEO'su Elon Musk, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda Dogecoin yatırımcılarının ellerindeki kripto paraları satmasını destekleyeceğini açıkladı. Dogecoin’deki yığılmanın arttığını belirten Musk, "Büyük Dogecoin yatırımcıları coinlerinin büyük bölümünü satarsa tam desteğimi alır. Bana göre Dogecoin'de asıl mesele çok fazla yığılma olması" dedi.

bitcoin coin doge coin bit coin bitcoin elon musk bitcoin tesla bitcoin spacex bitcoin nedir bitcoin yükseliyor bitcoin rekor