Çöpte Bulunan Bebeğin Kafasına Vurularak Öldürüldüğü Ortaya Çıktı

TAKİP ET

Geçtiğimiz ay çöplükte bulunan bebeğin, başına vurularak öldürüldüğü tespit edildi.

12 Kasım günü, Eskişehir-Seyitgazi yolunda bulunan şehir çöplüğündeki atık ayrıştırma tesisi çalışanları çıplak bir bebek bulmuş, hayatını kaybettiği belirlenen kız bebeğin cansız bedeni Eskişehir Osmangazi Üniversitesi (ESOGÜ) Tıp Fakültesi Hastanesi morguna sevk edilmişti.

Adli Tıp Kurumu incelemesinin ardından kimsesiz kız bebeğin cansız bedeni, Asri Mezarlığında jandarma ve belediye ekipleri tarafından defnedildi.

Yapılan otopside bebeğin doğumdan sonra ölmediği, göbek bağının kesilmesinin ardından başına aldığı darbe ile yaşadığı kafa travması ile yaşamını yitirdiği tespit edildi.

Soruşturma Başlatıldı

Bulunmasının 2 gün önce (10 Kasım 2021) hayatını kaybettiği tespit edilen bebeğin ölümüne ilişkin Eskişehir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından soruşturma başlatılırken ekiplerin bebeği getirdiği düşünülen çöp arabasının bulunduğu bölgelere yoğunlaştığı bildirildi.

Bebeğin anne ve babasının tespiti için kamera incelemeleri sürüyor. Bunun yanı sıra İstanbul Adli Tıp Kurumunun ayrıntılı raporunun beklendiği kaydedildi.

çöpte bulunan bebeğin başına vurularak öldürüldüğü ortaya çıktı