Çöpten Yiyecek Toplayan Kadının Sözleri Yürek Burktu

TAKİP ET

Çöpte yiyecek arayan kadının bir gence bulduğu tavuğun son kullanma tarihinin geçip geçmediğini sorduğu görüntüler sosyal medyada gündem oldu.

Söz konusu görüntülerde 60 yaşlarında bir kadın çöpte yiyecek arıyor. Çöpten aldığı bir tavuğu, yanına gelen gece uzatan kadın "Bir et buldum da, tarihi mi geçmiş buna bir bakar mısın?" diye soruyor.

Gencin "Tamam anneciğim sen onu bırak, onun tarihi geçmiş" diye cevap verdiği kadın "Tertemiz ama çok mu geçmiş?" diye sormaya devam ediyor. Gencin "Tarihi çok geçmiş. Yemeğini buradan mı topluyorsun?" diye sorduğu kadın "Allah biliyor, buradan topluyorum. Anneyim ben, 4 oğlum 3 kızım var. Eşim açık kalp ameliyatı oldu. Ona da ben bakıyorum" şeklinde cevap verdi.

Konuşmanın üzerine videoyu çeken genç, elindeki et ve ekmeği kadına verdi. Bu esnada ise kadının gencin yardımını "Oğlum olmaz öyle şey, siz de mağdur kaldınız" diyerek reddetmek istediği görüldü.

Metropoll Araştırma'nın Türkiye'nin Nabzı anketinin Nisan ayı raporunda Türkiye'de her 4 kişiden birinin gıda ve barınma gibi temel ihtiyaçlarını karşılayamadıkları ortaya çıkmıştı.

Çöpten Yiyecek Toplayan Kadının Sözleri Yürek Burktu