Çorum'da Akıl Almaz Cinayet: Bir Adam, Oğluyla Kavga Eden 14 Yaşındaki 2 Çocuğu Öldürdü

TAKİP ET

Çorum'un Alaca ilçesinde bir kişi, oğluyla kavga ettikleri iddiasıyla ortaokul sekizinci sınıf öğrencisi 2 çocuğu tabancayla ateş ederek öldürdü.

Çorum'un Alaca ilçesinde Servet B., isimli bir şahıs oğlu ile kavga ettikleri iddiasıyla hesap sorduğu sekizinci sınıf öğrencisi 14 yaşındaki Tunç T. ve Kaan T.’ye okul servisinde tabancayla ateş etti. Ağır yaralanan çocuklar kaldırıldığı hastanede hayatını kaybederken, Servet B. gözaltına alındı.

Saat 11.30 sıralarında yaşanan olayda Alaca ilçesi İmat köyünde Servet B., oğlu ile kavga ettiklerini öne sürdüğü sekizinci sınıf öğrencisi Tunç T. ve Kaan T. ile okul servisinde tartıştı. Servet B. bu sırada yanında getirdiği tabanca ile iki çocuğa ateş etti. Servet B. kaçarken, yaralanan çocuklar, olay yerine gelen ambulanslarla Alaca Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tunç T. ve Kaan T. yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. 

Servet B. jandarma ekipleri tarafından kısa sürede yakalanarak gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

çorum alaca cinayet akıl almaz olay bir adam iki çocuk 14 yaşındaki öldürdü tabanca ateş etti oğluyla kavga eden tartışma okul servisi dehşet