Çorum'da Leblebi Almaya Giden Adam Çalışanların Dükkanı Kapatmasıyla Mahsur Kaldı

TAKİP ET

Çorum'da leblebi almak için durduğu yerde tuvalet ihtiyacını gideren adam çalışanların dükkanı kapatıp gitmesiyle içeride mahsur kaldı.

Çorum'da dün akşam saatlerinde ilginç ve komik bir olay yaşandı. Leblebi almak için Çorum'da duran adam, ihtiyacını gidermek için tuvalete giren adam çalışanların fark etmeyip dükkanı kapatmasıyla içeride mahsur kaldı.

Tuvaleti kullandıktan sonra dışarı çıktığında dükkanda yalnız başına olduğunu fark eden adam, kapıyı kontrol edince kilitli olduğunu gördü.

Polise durumu haber veren talihsiz adam, yaşadıklarını "Lavaboyu kullandım. Çıktım dışarı, kapının kilitli olduğunu gördüm. 155'i aradım. Onlar da bana 153'ü aramamı söylediler. 153'ü de aradım. Onlar gelince öyle çıktık yani. Ben Amasyalıyım, yolcuyum. Çorumlu değilim. Yoldan geçerken şuradan bir leblebi alayım dedim. Alacağım yeri de bilmiyorum. Buradan geçerken durayım hem de lavabo ihtiyacımı karşılayayım dedim. Ama böyle oldu" şeklinde anlattı.

çorum leblebi adam talihsiz almak için mahsur kaldı mahsur tuvalet durdu araç yolcu amasyalı sosyal tesis içeride çalışanlar gittii