Covid-19 Aşısı Olmayı Reddeden Pete Prada, The Offspring Grubundan Çıkarıldı

TAKİP ET

Ünlü müzik grubu The Offspring üyeleri, Covid-19 aşısı yaptırmayı reddeden davulcu Pete Parada'yı gruptan çıkardı.

ABD'li müzik grubu The Offspring üyeleri Covid-19 aşısı olmak istemeyen davulcuları  Pete Parada'yı gruptan çıkarma kararı aldı. Grubun kararını Instagram hesabı üzerinden duyuran Parada, aşı olmama kararını bağışıklık sistemindeki rahatsızlık sebebiyle doktor önerisiyle aldığını ancak bu kararın grup üyelerini de etkilediğini belirttiği açıklamasına, "Paylaşacağım talihsiz ve zor bir haberim var. Biliyorum ki pek çok yakın arkadaşım ve ailem bunu önce özel olarak duymak isterdi ancak bu konuşmayı defalarca yapmak istemiyorum" sözleriyle başladı. 

Parada, açıklamasının devamında uzun yıllardır bir rahatsızlık yaşadığını belirterek, “Onlar kendileri için en iyisini yapıyor, ben de öyle yapıyorum” dedi. 

Parada, kendisinin aşı olmamak için geçerli tıbbi sebeplerinin bulunduğunu ancak grup üyelerinin bu koşullarda stüdyo kayıtlarında ve konserlerde birlikte çalmanın riskli olduğunu söyleyerek kendisini gruptan çıkarttığını vurguladığı açıklamasında, "Grubuma karşı herhangi bir olumsuz duygu taşımıyorum" ifadelerine yer verdi. 

The Offspring Pete Parada covid-19 aşı abd çıkarttı gruptan