Cübbeli Ahmet, Diyanet'i Vahhabilere Karşı Uyardığı Tivitleri Sildi

TAKİP ET

'Cübbeli Ahmet' diye bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Kuveytli Vahhabi elebaşı Osman El Hamis'in Sakarya'da camide vaaz vermesi üzerine Diyanet'i uyardı.

Sakarya'da bir camide Kuveytli Osman El Hamis isimli Vahhabi elebaşının namaz kıldırıp vaaz vermesiyle ilgili İsmailağa cemaatinin elebaşlarından kamuoyunca "Cübbeli Ahmet" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü tepki göstermişti.

Bir dizi tivit atan Cübbeli Ahmet, "Diyânet'i, vehhâbîleri konuşturmama husûsunda uyarıyorum. Aksi takdirde iç savaşa destek vermiş olacaklardır" demişti.

Cübbeli Ahmet'in attığı tivitleri sildiği görüldü. Cübbeli Ahmet'in konuya ilişkin YouTube'a yüklediği konuşması ise duruyor.

Tivitlerin neden silindiği bilinmezken Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ, "Türkiye’nin trajedisi Cübbeli Ahmet Hocanın Türkiye’nin güvenlik meselelerine İçişleri Bakanı ve ekibinden daha fazla hakim olması. Sanırım “ senin hakkında suç duyurusu yaparız” tehdidi ile bu twiti sildirmişler. Ahmet Hoca uzun yıllardır selefi tehdidi görüyor ve uyarıyor." ifadeleriyle tepki gösterdi. 
 

cübbeli ahmet vahhabiler osman el hamis diyanet tivit