Cübbeli Ahmet: Silahlanan 150 Derneğin İsmini Vermeye Hazırım

TAKİP ET

Cübbeli Ahmet, savcıların kendisini çağırması halinde il il belirterek 150 isim vermeye hazır olduğunu söylediğini aktardı.

Geçtiğimizde günlerde "2 bin selefi dernek silahlanıyor" diyen Cübbeli Ahmet'in bu ifadeleri kamuoyunda geniş yankı bulmuştu. 

Sözcü yazarı Saygı Öztürk, katıldığı bir Tv programında Cübbeli Ahmet olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü ile yaptığı görüşmeyi aktardı. Ünlü'nün selefi dernekler silahlanıyor sözünün arkasında durduğunu ve savcıların kendisini çağırması halinde 150 derneğini ismini vermeye hazır olduğu söyledi.

Öztürk, “Bugün konuyu tekrar sorduğumuzda bana şunu söyledi; ‘Evet, ben 2 bin civarında dedim ama aslında ben isim isim çıkarttım, şu şu illerimizde başta olmak üzere. Savcılar beni çağırsalar ne biliyorsunuz, hangi silahlanma konusunda sen böyle şeyler söylüyorsun, hangi dernekler, hangi yapılar dese ben en azından 150’sinin ismini vermeye hazırım’ dedi. Yani savcıların kendisini çağırmasını beklediğini ifade etti. Bana göre bilgisine mutlaka başvurulmalıdır” dedi. 

cübbeli cübbeli ahmet selefi dernek saygı öztürk ifade savcı