Cübbeli'den Babacan'a: Rey İçin Ana Babasını Satanlar Yönetime Gelse Neleri Satarlar?

TAKİP ET

Ahmet Mahmut Ünlü, DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'a tepki gösterdi.

Sezen Aksu'nun 2017 yılında yazdığı "Şahane Bir Şey Yaşamak" isimli şarkısında geçen "SeIam söyIeyin o cahiI Havva iIe Ademe" sözlerine dindar kesim tepki göstermiş, bir cami imamı Aksu'ya tepki gösterdiği konuşmasında hilafet çağrısı yapmış ve son olarak MHP lideri Devlet Bahçeli, "Serçeysen serçeliğini bil sakın kuzgunluğa heves etme" demişti.

Devlet Bahçeli'den Sezen Aksu'ya: Serçeysen Serçeliğini Bil


Tartışmalara ilişkin resmi Twitter hesabından bir paylaşımda bulunan DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Türkiye ancak fikir ve ifade özgürlüğü zemininde yükselebilir. Sanatçılarımız da sanatlarını icra ederken özgür olmalıdır. Şarkı sözlerini çarpıtan zihniyet bu ülkeye sadece kötülük yapmaktadır. Sezen Aksu’nun hedef alınması kabul edilemez" dedi. "Cübbeli Ahmet Hoca" olarak bilinen Ahmet Mahmut Ünlü, Babacan'ın Sezen Aksu'ya destek verdiği sözlerini eleştiren bir Twitter paylaşımı yaptı.

Ünlü paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Ali Babacan'ın, Sezen Aksu'nun Peygamber Atamıza ve Kıymetli Annemize yaptığı hakâreti fikir özgürlüğü çerçevesinde savunun tweeti çok manidârdır.

Buna ancak şu yorumu yapabiliyorum; Bugün rey için ana babasını satanlar yarın yönetime gelseler düşünün neleri satarlar?!

Rabbimizin kelâmına mazhâr olmuş bir Nebiyy-i Zî-Şân'ın haysiyetini koruyamayanların artık korunacak bir îtibarları kalmamıştır."

cübbeli Ali Babacan cübbeli ahmet tepki sezen aksu adem havva twitter