Cübbeli'den Ustaosmanoğlu'nun 'Kaset' İddiasına Cevap Geldi

TAKİP ET

Cübbeli, hakkındaki "kaset" iddiasına cevap verdi.

Elebaşı Mahmut Ustaosmanoğlu'nun ölümünün ardından İsmailağa örgütü bölünmeye gidiyor. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun cenazesinde oğul Ahmet Ustaosmanoğlu, cemaatin yeni elebaşının babasının dünürü Hasan Kılıç olduğunu duyurmuştu.

Cübbeli Ahmet ise Mahmut Ustaosmanoğlu'nun sağlığında Hasan Kılıç'ı işaret etmediğini, buna yönelik soruları cevapsız bıraktığını söylemişti. Mahmut Ustaosmanoğlu'nun yeğeni Saadeddin Ustaosmanoğlu bir video yayımlayarak Cübbeli Ahmet'e "kaset" tehdidinde bulundu.

Cübbeli'ye İsmailağa'dan Tehdit: Şeyhliğini İlan Et de Kasetlerini Patlatalım!

"'Mehdi Cenazedeydi' Diyen Bir Kişiyi Ben Ciddiye Almıyorum"

Bu tehdide ilişkin Odatv'ye konuşan Cübbeli Ahmet, "'Mahmut Efendi'nin cenazesinde mehdi oradaydı namaz kıldı. İşte efendim Mahmut Efendi tabuttan bir teveccüh etti, Tayyip Bey sessiz duruma döndü' mealinde şeyler söyleyen bir kişiyi ben ciddiye almıyorum, muhattab almıyorum" dedi.

Cübbeli, yarın HaberTürk'te katılacağı canlı yayında iddialara cevap vereceğini açıkladı.

Cübbeli, 'Kaset' İddialarına Yarın Akşam Cevap Verecek

Suç Duyurusunda Bulundu

Ayrıca Cübbeli Ahmet İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunarak Saadeddin Ustaosmanoğlu'nun 'tehdit’, ‘hakaret’, ‘şantaj’, ‘iftira’ ve ‘halkı kin ve düşmanlığa tahrik veya aşağılama' suçlarını işlediğini öne sürdü. Savcılığa sunulan dilekçede "Mezkûr paylaşım müvekkilimin maddi ve manevi huzur ve sükununu son derece şiddetli bir şekilde bozmuştur. Şüpheli tarafından sarf edilen tahkir edici, küçük düşürücü sözler hem müvekkil nezdinde ağır elem duygusuna sebep olmuş hem de dış dünyada müvekkilin saygınlığına zarar verme tehlikesi oluşturmuştur" ifadelerine yer verildi.

Hakaretten Ceza Almıştı

Bunun yanı sıra İstanbul Anadolu Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği'ne başvuran Cübbeli, YouTube'da yayımlanan söz konusu video için erişim engeli kararı talep etti.

Saadeddin Ustaosmanoğlu daha önce de Cübbeli'ye hakaret ettiği için ali para cezası ödemeye mahkum edilmişti. Söz konusu davaya Ustaosmanoğlu'nun Cübbeli hakkında söylediği "Çakal, kadınlarla ayetleri vesile ederek aşna fişna eden tipsin sen, Rasputin, karı pezevengi, gerzek, ahlaksız, mayın eşeği, haksız rezil köpek, karı pezevengi, pislik, şerefsiz, şarlatan, salak herif, medya maymunu" sözleri neden olmuştu.

cübbeli ahmet mahmut ünlü ustaosmanoğlu mahmut ustaosmanoğlu saadeddin ustaosmanoğlu kaset iddiasına cevap geldi